2777
2789
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید من زمانی که خواستم اقدام به بارداری کنم قبلش رفتم آزمایشات مرتبط رو د ...

عزیزم میشه بگی چه داروهای تقویتی مصرف میکردی ؟ ک باردار شدی

و اینکه چند ماه مصرف کردی؟

امپول ازادسازی هم زدی همون ماهی ک باردار شدی؟

۳ماه نوبت بودم فکر میکنم برای خودمه

سلام بچه‌هاتون به دنیا اومدن عزیز؟ 

تو گرفتن شناسنامه به مساله‌ای نخوردید؟ تو ثبت احوال ثبت نشد که اهدایی گرفتید؟  واسه یکی از عزیزانم می‌خواستم که تو شرایط شماست. 

نگرانیش اینه که ثبت بشه. برای همین مردده. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بچه‌هاتون به دنیا اومدن عزیز؟ تو گرفتن شناسنامه به مساله‌ای نخوردید؟ تو ثبت احوال ثبت نشد که اه ...

نه شناسنامه ثبت نمیشه. فقط پرونده رویان که اونجا انتقال دادی ثبت میشه

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

نه شناسنامه ثبت نمیشه. فقط پرونده رویان که اونجا انتقال دادی ثبت میشه

اره دنیا اومدن دعا عاقبت بخیر و عافیت بخیر بشن . خودش نگه کسی نمی فهمه .

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

اره دنیا اومدن دعا عاقبت بخیر و عافیت بخیر بشن . خودش نگه کسی نمی فهمه .

ایشالا که شاد و عاقبت به خیر باشند

بهشون گفته بودن اگر تو ثبت احوال نگید آی وی اف کردیم ما پروندتون رو نمیفرستیم. دروغ گفتن یعنی؟

پرونده رویان رو چطور انتقال دادید؟ اون ها پرونده خواستن؟

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

منظورم اینه که ثبت احوال گفت پرونده پزشکی بیارید؟

نه

ایشالا که شاد و عاقبت به خیر باشند بهشون گفته بودن اگر تو ثبت احوال نگید آی وی اف کردیم ما پروندتون ...

این چرت و پرت رو کی گفته. بعد از انتقال جنین دیگه خودت یه دکتر از بیرون انتخاب میکنی تحت نظر اون هستی تا زایمان. حتی به اون دکترم نمیگی مثل بقیه مردم

منظورم اینه که ثبت احوال گفت پرونده پزشکی بیارید؟

من مرکز مام انتقال دادم

دوقلو داشتید درسته؟

اره

پس فقط تو پرونده مرکز مام ثبت شده و تو ثبت احوال چیزی ثبت نشده. درسته؟بعد انتقال بلافاصله دکتر جدید ...

اره نه ثبت نشده .تا۷هفته تحت نظر مام هستی بعدش دکتر دیگه میری