2777
2789
من میخونم عزیزم خدا سلامتی بهش بده، تو ام برای پسر من بخون از دیشب داره تب میکنه

حتما هزيزم

بچه من افتاده به سرفه 😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، انشالله زودتر خوب بشه،بچه من دو هفتست با انفولانزا درگیره نمیدونم چرا خوب نمیشه چیه این کوفتی ...

نگو 😭من يه بچم اسم داره

كوچيكي يه سالشه دو شبه بي قراره امشب كه افتاده به سرفه نفس هم نميتونه بكشه

انشالله خيلي زود خوب بشن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نگو 😭من يه بچم اسم داره كوچيكي يه سالشه دو شبه بي قراره امشب كه افتاده به سرفه نفس هم نميتونه بكشه ...

الهی عزیزم، ببرش حتمااا دکتر خوددرمانی نکن ک خدای نکرده بدتر بشه، خدا همه مریض ها رو شفا بده مخصوصا بچه ها

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

الهی عزیزم، ببرش حتمااا دکتر خوددرمانی نکن ک خدای نکرده بدتر بشه، خدا همه مریض ها رو شفا بده مخصوصا ...

فردا اطفال نيست كه تا شنبه😭