گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17747 عنوان ميشه يه حمد بچمو مهمون كنيد به نيت سلامتيش 101 بازدید | 10 پست ممنونتونم 😢 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚 امروز | 06:02 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2418 من میخونم عزیزم خدا سلامتی بهش بده، تو ام برای پسر من بخون از دیشب داره تب میکنه کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17747 من میخونم عزیزم خدا سلامتی بهش بده، تو ام برای پسر من بخون از دیشب داره تب میکنه حتما هزيزم بچه من افتاده به سرفه 😭 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2418 حتما هزيزم بچه من افتاده به سرفه 😭 عزیزم، انشالله زودتر خوب بشه،بچه من دو هفتست با انفولانزا درگیره نمیدونم چرا خوب نمیشه چیه این کوفتی اخه کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17747 عزیزم، انشالله زودتر خوب بشه،بچه من دو هفتست با انفولانزا درگیره نمیدونم چرا خوب نمیشه چیه این کوفتی ... نگو 😭من يه بچم اسم داره كوچيكي يه سالشه دو شبه بي قراره امشب كه افتاده به سرفه نفس هم نميتونه بكشه انشالله خيلي زود خوب بشن 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2418 نگو 😭من يه بچم اسم داره كوچيكي يه سالشه دو شبه بي قراره امشب كه افتاده به سرفه نفس هم نميتونه بكشه ... الهی عزیزم، ببرش حتمااا دکتر خوددرمانی نکن ک خدای نکرده بدتر بشه، خدا همه مریض ها رو شفا بده مخصوصا بچه ها کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17747 الهی عزیزم، ببرش حتمااا دکتر خوددرمانی نکن ک خدای نکرده بدتر بشه، خدا همه مریض ها رو شفا بده مخصوصا ... فردا اطفال نيست كه تا شنبه😭 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ماجان52 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3743 نگو 😭من يه بچم اسم داره كوچيكي يه سالشه دو شبه بي قراره امشب كه افتاده به سرفه نفس هم نميتونه بكشه ... خوندم عزیزم خدا سلامتیش بده
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17747 خوندم عزیزم خدا سلامتیش بده ممنونم عزيزم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2418 فردا اطفال نيست كه تا شنبه😭 اره حواسم نبود ک امروز جمعست، شنبه ببرش حتما کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...