2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 23263 بازدید | 358 پست
مثلا با کس دیگه ازدواج میکردی از کجا معلوم آدم خوبی بود؟از کجا معلوم زندگیت خوبه بود و راضی بودی؟؟؟ه ...

مث اینا اینقد بدجنس نبودن.

وای شوهرم ب مادرش امشب گفت چیکارش کردی اینقدر دلش از من زده.

مادرش گفت هیچی

حالا چن وقت پیش بود مادرش بم گفت دودمانتو ب باد میدم.منم هیچی نگفتم نمیخاستم دوباره دعوایی بشه

چقددددددددددد بی سیاستی واقعا یکی نبود بهت بگه عزیزم تو که میدونی آخرش به زور آشتیت میده می گفتی ...

پشمااااااااااااااااااااام

این دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من کجام ؟؟اینجا کجاس؟؟

اینارو از کجا میدونین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اخر عمرت که نمیتونستی قهر بمونی مطمئن باش تو تاریخ دیده نشده مادرشوهر بلند شه بره منت کشی عروس ات ...

چرا دیده نشده ؟! دوتاشو فقط من خودم به چشم دیدم که یکیشون مادرِ پدرم بودن که اومدن منت کشی مامانم ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مث اینا اینقد بدجنس نبودن.وای شوهرم ب مادرش امشب گفت چیکارش کردی اینقدر دلش از من زده.مادرش گفت هیچی ...

مادرشوهر همینه دیگه همه اشون یه چیزن یا سگ محلش کن یا اگه جاش هست وقتی تنها شدین مثل خودش جوابشو بده

بنظرم چن چیزغیرعادی اینجا وجودداره که هیچ دلیلی نمیتونه توجیهش باشه

میگی دوساله مادرشو ندیده

اومدن مادرخودتا به حساب محبت میذاری و مادرشوهرت مزاحم(بااینکه من باموندن بیشترازیک وعده مهمان مخالفم دیگه چه برسه بخواد به زور بمونه واین کارشرعا حرامه حتی خونه فرزندش)

میگی ازمادرت پول گرفتی اینکار هم خودتا کوچیک میکنی هم مادرت وهم شوهرت

باگذشت دوسال قهر بازم میگی کوچیک شدم

البته مردها وقتی به بن بست میرسن اوضاع روبدتر میکنن

ولی شما فعلا خودتا یه جوری آروم کن خویشتنداری کن تا اوضاع به نحو احسن دستت بیاد نه بچه بازی

برنامه ریزی وتصمیم جدید نگیر تا اوضاع طبیعی پیش بره

ضمنا اگه ننه شون فوت شده وشما رفتی بذاربه حساب همین وبه کسی لونده چی شده

اینجوری دارین دوتایی هما خفه میکنینن دورازجون

ن واقعا دیر حقوق میگیریم واسه همه چی من هی از مامانم پول میگیرم.حالا منمیدونم مادرشوهرم بیاد دیگه نم ...

اشکال نداره خدا روزی رسونه من مادر بزرگم از همین تیپ خانم ها بود ولی تا تعارف اش نمی کردن نمیرفت ، اینا هم تازه ننشون رحمت خدا رفته شوهرت می خواد مادرشو بیشتر ببینه ، یعنی یه همچین حسی داره الان

اسی رفتارت اصلا طبیعی نیس

حتما برو مشاوره

مادرشوهرش مگه قتل کرده؟!

دعواتون شده توهین کردید بی حرمتی کردید قهر کردید

هر چی بوده دوسال باعث شده قطع رابطه بشه

حالا هم شما کوچکتری مادربزرگ همسرت فوت شده میخواستی نری؟!!!!!!!!!

مادرشوهرت اصلا هیچ

تو به حرمت شوهرت باید بری

بعد از این از مادرت هم پول قرض نگیر

مادرشوهرتم اومد خونت مشکل شوهرته که ازش پذیرایی کنه نه تو

داری همه چی رو برا خودت خیلی بزرگ میکنی

بهانه خوبی بود فوت مادربزرگ برا آشتی

فکر کردی میشه تا آخر عمر قهر بود با فامیل شوهر ؟!