2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 23234 بازدید | 358 پست

عزیزمما هم خیلیامون خیلی چیزا از خانواده همسر دیدیم گاهی بینمون ناراحتی پیش اومده اما قهر با پدرمادرکار درستی نیست همسرت هم اونم مامانشه .شما دیگه از مامانت پول نگیر بزار شوهرت خودش بره از مامانش بگیره یا یه فکری کنه و به مادرشوهرت هم با احترام بهش بگو برای اینکه حرمتا حفظ بشه و دیگه دعوا و ناراحتی پیش نیاد بهتره رفت و آمدمون متعادل باشه

اگر کسی این پیام رو بخونه و سفارش داشته باشه تخفیف ویژه بهش میدم

سلام مامانا من از گوشه خونم شروع به ساخت قند و نبات های دمنوشی کردم

قندهای رنگی و طعم دار

و نبات های دمنوشی با هر کیاهی که شما بخوایید

برای مراسم و تشریفات شما هم سفارش قبول میکنم برید پیجم و کارهامو ببینید

خوشحال میشم فالو کنید و حمایت کنید و به دوستانتون هم معرفی کنید

ghand.donak@

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخاستم اشتی بشه میدونستم تهش اینمیشه. مادرشوهرم گفت باشه دیگه میامخونتوندوروز دوروز میمونم من شوهر ...

هر وقت زنک زد بگو من خونه مادرمم حقوق ندادن چیزی نداریم بخوریم مجبوری اومذم اینحا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ببین عزیزم این یه واقعیت هست همسرت نمیتونه واسه همیشه خانوادشون خط بزنه کاری میکردی روابط کمتر با ...

دقیقا .منوشوهرمم به این خاطر الان داریمجدا میشیم .من نمیدونم شوهر اسی چه مدلیه و خود اسی چه خواسته ای داره اما شوهر من انتظار داره تو روی خونه وایسم قبلا قبول میکردم الان گفتم خدامبیاد روی زمین دیکه پشت نمیکنم به خانوادم

هیچوووووقت بهم نگفتن بیا خودشونم نمیومدن. من دوسداشتم ک قهرم اصن باهاشونچون کافیه باهاشون اشتی باشی ...

خدب میرفتی با یکی که پدر و مادر نداره ازدواج میکردی نه خودت اذیت میشدی نه شوهرت

تا اخر عمرت که نمیتونستی قهر بمونی مطمئن باش تو تاریخ دیده نشده مادرشوهر بلند شه بره منت کشی عروس ات ...

اتفاقا هست... زن داداش من از یه موضوعی ناراحت شده بوده که داداشم زنگزد باهام صحبت کرد که مامان اینطوری رفتار کرده اونطوری رفتار کرده خانمم ناراحته.. مثلا اینکه سر سفره به همه گفته بفرمایین نوشابه اسم برده ولی اسم کن نبرده .. میوه فثط یه بشقاب برده جلوشپن گفته باهم بخورین برای ختم انعام بهم نعارف نکرده ووو یه طومار از این موردایی که اصلا مامان من بهش فکر هم نکرده و من میدونم مامانم تبن عروسش حتی از منی که دخترشم شاید بیشتر دوست داره ولی معلوم نیست این دختر دوساعت میاد خونه ی مامانم دنبال چی می گرده... خلاصه خودمم تلفنی با زن داداشم ثحبت کردم سعی کردم سوتفاهم رفع کنم.. وجریان به مامانم گفتم که تز این به بعد حواسش بیشتر به رفتاراش باشه جلو عروسامون که اینجور دلخوری های پیش پا افتاده پیش نیاد ... مامان و بابام فرداش پا شدن رفتن خونه داداشم با دست پر و میوه ووو که حضوری صحبت کنن ببینن زن داداشم دقیقا چشه و از دلش در بیارن.... پس با قطعیت نگید تو تاریخ نیومده... یکیش پدر مادر من ... که تحمل ناراحتی عروسشون نداشتن... ولی خب حداقل کتوجه شدیم که این عروسمون چقدر سر هیچ و پوچ ممکنه حاشیه درست کنه... چون به چشم دارم می بینم چه محبت زیادی داره نسبت بهش حتی با قطعیت می گم این زن داداشم بیشتر از اون یکی دوست داره

ن واقعا دیر حقوق میگیریم واسه همه چی من هی از مامانم پول میگیرم.حالا منمیدونم مادرشوهرم بیاد دیگه نم ...

بیاد زیاد موند بی محلی کنی میره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیخاستم اشتی بشه میدونستم تهش اینمیشه. مادرشوهرم گفت باشه دیگه میامخونتوندوروز دوروز میمونم من شوهر ...

بهش زیاد رو نده هروقت اومد قبلش زنگ بزن بگو اومدی مرغ و رب و فلان بخر بیار تموم کردم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خب بزار بیاد نون پنیر بزار جلوش

ببر یخچال رو نشون بده بگو وضع پسرت همینه

منم برای اینکه از گشنگی نمیرم میرم خونه ی بابام

تا اخر عمرت که نمیتونستی قهر بمونی مطمئن باش تو تاریخ دیده نشده مادرشوهر بلند شه بره منت کشی عروس ات ...

اتفاقاً مادر شوهر من حتی اگه خودش مقصر هم نباشه، حاضره کف پای دوتا از جاری هام رو هم ببوسه. اینقدر که از خودشون و شوهراشون می ترسه.

یکی از جاری هام با شوهرش مشکل پیدا کرده بود و بحث به خونهٔ مادر شوهرم هم رسیده بود؛ بعد از یه مدت تالار عروسی دعوت بودیم، مادرشوهرم اومد جاریم رو که پشتش رو کرده بود و حتی سلام نکرد، گرفت توی بغلش و سر و صورت و دستاش را می بوسید. جلوی مردم اینقدر ضایع بود که نگو، جاریم محلش نمی داد و اون افتاده به دست و پاش 🤕😐🤕😐🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اتفاقا هست... زن داداش من از یه موضوعی ناراحت شده بوده که داداشم زنگزد باهام صحبت کرد که مامان اینطو ...

خدایی تعارف زدنو حق داشته، یکی که تعارف نمیزنه فرق داره ولی کسی که تک تک نام میبره خب ادمم ناراحت میشه، من مادرشوهرم سر سفره به همه تعارف میکنه جلو جاریم خودش میکشه غذا هی به همه میگه بخورین فقط به من نمیگه و میدونمم از من بدش میاد خدا زده😒

اتفاقاً مادر شوهر من حتی اگه خودش مقصر هم نباشه، حاضره کف پای دوتا از جاری هام رو هم ببوسه. اینقدر ک ...

بعضی مادرشوهرا حقشون همین عروسای سلیطس که برن به دست و پاشون بیفتن. من باور کن انقد بدی دیدم ازش ذهنم تو ناخداگاه دنبال مادرشوهر خوب میگرده، صبح داشتم خواب میدیدم مادرشوهرم یه خانوم خوبی بود انقد مهربون و دلسوز و صمیمی