2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 23263 بازدید | 358 پست
ن میگم یهویی شد ما قرار بود بریم دور بزنیموسط راه منو شوهرم بحثمون شد اینم اینو گرفت بهانه ب زور برد ...

خب اتفاقا بهترررر

اگه چیزی گرفته بودید خوب نبود اصلا و انگار که مقصر بودید و اومدید آشتی کنید باهاشون و عذرخواهی کنید

خب همین دیگه تاوان فحش دادنشون همین بوده که دو سال ندیده پسرشو تازه خوشحال هم باش که نمیومده خونت ال ...

خودشون نمیخاستن بییننش .

وقتی زنگ میزدن تلفنی حرف میزدیم قبل این دعوا نیومدن اصلا ب منم نمیگفتن بیا.مادرشوهرم احساس نداره.مادرشششش مُرده ولی باید میدیدی قیافش هیچ گونه ناراحتی داخلش نبود.فقط میخندید ب حرفا بقیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اتفاقا بهترررراگه چیزی گرفته بودید خوب نبود اصلا و انگار که مقصر بودید و اومدید آشتی کنید باهاشون ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرم باید بهم ارزش میزاشت باید سر حرفی ک به برادرشوهرم زده بود میموند.چون بهش گفته بود هرچی زنم بگه ولی دروغ گفت

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شوهرم باید بهم ارزش میزاشت باید سر حرفی ک به برادرشوهرم زده بود میموند.چون به ...

ببین شوهرتم مونده این وسط بیچاره

درکش کن

به خدا الان خوشحال نیست

وسط مونده نمیدونه چه غلطی کنه

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شوهرم باید بهم ارزش میزاشت باید سر حرفی ک به برادرشوهرم زده بود میموند.چون به ...

همسر منم اینجوری میشد

یه بار با خودم گفتم دور از جونش سکته کنه چی؟؟؟؟

ولشون کن و برات مهم نباشن

خودتو همسرت مهم هستید

ببین شوهرتم مونده این وسط بیچاره درکش کن به خدا الان خوشحال نیست وسط مونده نمیدونه چه غلطی کنه

نمیفهمه.

اونا محل سگ نمیدادن ب شوهرم فقط پشت گوشی باهم خوب بودن اصلا یبار خواهرشوهرام به من نگفتن بیا خونمون.پاگشام هم نکردن

هیچ کاری واسم نکردن اونوقت شوهرم منو برد پیششون مادربزرگش مُرده ک مُرده به من چه.

همسر منم اینجوری میشد یه بار با خودم گفتم دور از جونش سکته کنه چی؟؟؟؟ولشون کن و برات مهم نباشن خودتو ...

همسرم اصلا واسم مهم نیست بره پیش کسایی ک واسش مهمن.من خیلی زجر کشیدم خیلی جیغ زدم گفتم نمیام

نمیفهمه.اونا محل سگ نمیدادن ب شوهرم فقط پشت گوشی باهم خوب بودن اصلا یبار خواهرشوهرام به من نگفتن بیا ...

عزیزم زندگی همیشه باب میل ما پیش نمیره و گاها مجبوریم یه کارهایی انجام بدیم که خوشمون نمیاد

همسرم اصلا واسم مهم نیست بره پیش کسایی ک واسش مهمن.من خیلی زجر کشیدم خیلی جیغ زدم گفتم نمیام

درک میکنم الان عصبی هستی و این حسو داری

ولی شک نکن بعداً به خاطر این چیزا میخندی پیش خودت که چقدر حساس بودی