2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایین حق خروج از کشور برای ازدواج⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 60 پست
ببین پیگیری نمیکنه اصلا کاراشو همش من دارم گوشزد میکنم فلان کارو کنیم الانم دیگه دیده من دارم کارای ...

خب برید انور عقد کنین

خیلیم بهتره

قبول نکرد هم ولش کن

ببین قوانین ایران خیلی ضد زنه

یعنی اگه حق خروج از کشور رو بگیری شوهرت میتونه بنا به دلایلی باطلش کنه

میتونی از وکیل هم بپرسید عزیزم

یهو دیدی خرش از پل گذشت ننه اش پشیمونش کرد

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برید انور عقد کنینخیلیم بهترهقبول نکرد هم ولش کنببین قوانین ایران خیلی ضد زنهیعنی اگه حق خروج از ...

منم همینو میگم اون حق خروج از کشور رو بده بازم ممکنه من گیر کنم درسته؟اخه اصرار اصرار که زودتر بیاد جلو نشون کنیم الان میگه عقد بیام نامزد کنیم چ کنم بنظرت؟ بگم اول مدارکت آزاد کن بعد بیا؟ میگه اگه عقد نکنیم ممکنه اصاا اونور از هم جدا بیفتیم

منم همینو میگم اون حق خروج از کشور رو بده بازم ممکنه من گیر کنم درسته؟اخه اصرار اصرار که زودتر بیاد ...

آره عزیزم حتی اگه حق خروج از کشور رو بهت بده بازم میتونه باطلش کنه و با این قوانین جدید عمرا بتونی طلاق بگیری

و اینکه آره بگو مدارکتو آزاد کن

کلا آماده رفتن باشیم بعد بریم اونور عقد کنیم

هر وقت عجله کرد بگو من عجله ندارم عزیزم بزار اول کاراتو اوکی کنید بعد

نشون رو میتونی ولی عقد نکن اصلا

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

منم همینو میگم اون حق خروج از کشور رو بده بازم ممکنه من گیر کنم درسته؟اخه اصرار اصرار که زودتر بیاد ...

یهو دیدی عقد کردی

یهو ننه اش یادش افتاد آخ از پسرم نمیتونم دور بشم

پسره هم هی امروز و فردا کنه هی قول الکی

نهایتاً بعدش میاد میگه چه فرقی داره همین جا میمونیم 🤷🏻♀️رو حرف مردا هیچوقت حساب نکن عزیزم هیچوقت

گول حرفشونو نباید بخوری خودتم دختر باهوشی هستی بیشتر به فکر زندگی و آینده خودتی👏🏻❤️

آره عزیزم حتی اگه حق خروج از کشور رو بهت بده بازم میتونه باطلش کنه و با این قوانین جدید عمرا بتونی ط ...

این میگه عید بیام جلو اردیبهشت اینام عقد کنیم ک مدارک رو بتونیم بارگذاری کنیم در صورتی اصلا هنوز کارای مدارکشو پیگیری نکرده با اینکه چقد گوشزد کردم دانشگاه دولتی اذیت میکنه یوقت دیدی مدرکتو حتی با پول هم نداد با بیخیالی میگه ن بابا چرا نده در صورتی ک تا همین چند وقت پیش ممنوع بود خرید تعهد خدمت!

یهو دیدی عقد کردییهو ننه اش یادش افتاد آخ از پسرم نمیتونم دور بشمپسره هم هی امروز و فردا کنه هی قول ...

دقیقا مامانم هم همینو میگه میگه ممکنه عقد کنید نداره بری و میگه تا مدارکش رو اوکی نکنه اجازه نمیدم عقد کنی باهاش

خودش میگه عید بیام جلو نشون کنیم

این میگه عید بیام جلو اردیبهشت اینام عقد کنیم ک مدارک رو بتونیم بارگذاری کنیم در صورتی اصلا هنوز کار ...

اوه اوه بیخیال بودنش خیلی بده

چه عجله ای هم داره 😐

پیگیری هم نمیکنه اگه براش مهم بود پیگیری میکرد اول همه چیزو اوکی میکرد بعد میومد جلو

دقیقا مامانم هم همینو میگه میگه ممکنه عقد کنید نداره بری و میگه تا مدارکش رو اوکی نکنه اجازه نمیدم ع ...

مامانت راست میگه مراقب باش

اوه اوه بیخیال بودنش خیلی بده چه عجله ای هم داره 😐پیگیری هم نمیکنه اگه براش مهم بود پیگیری میکرد او ...

میگه عید نشون کنیم دو ماه بعدم عقد کنیم مدارکمون بارگذاری کنیم من مشکلی ندارم ولی مشکل اینجاس هنوز حتی نرفته مدرکشو بخرههههه فردا کلاس داریم بنظرت جدی باهاش صحبت کنم؟

میگه عید نشون کنیم دو ماه بعدم عقد کنیم مدارکمون بارگذاری کنیم من مشکلی ندارم ولی مشکل اینجاس هنوز ح ...

آره عزیزم

اول همه چیزو اوکی کنه بعد

میگه عید نشون کنیم دو ماه بعدم عقد کنیم مدارکمون بارگذاری کنیم من مشکلی ندارم ولی مشکل اینجاس هنوز ح ...

اره باهاش صحبت کن

حرف مامانتم گوش کن همین ۴ روز دیگه نمیذاره تو بری میره با یکیم خیانت میکنه اصلا ریسک نکن مسئله بی اهمیتی نیست که ناسلامتی میخوای مهاجرت کنی بگو اگه خیلی دوست داری عقد کنیم سریع کاراتو انجام بده میریم اون طرف ازدواج میکنیم

اره باهاش صحبت کن حرف مامانتم گوش کن همین ۴ روز دیگه نمیذاره تو بری میره با یکیم خیانت میکنه اصلا ری ...

الان ب مامانم گفتم گف این مساله رو من خیلی وقت پیش بهت گفته بودم منتها بدت اومد پرخاش کردی الان بازم رسیدم ب حرف مامانم