2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایین حق خروج از کشور برای ازدواج⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 60 پست
منم همینو میگم ولی اصرار داره عقد حتما بیاییم جلو زودم عقد کنیم بتونیم مدارک بارگذاری کنیم ولی اصلا ...

خب پس میخواد این کارو کنه تا شما هم نتونی بری از همینجا مشخصه چه ادم هفت خطیه کلا به هم بزن باهاش خودت کاراتو پیگیری کن

لنگ این پسره بمونی بهتره یا مهاجرت کنی یه زندگی خوب بسازی

منم همین میگم واسه همین اصرار داره زودتر بیاد جلو؟

اره احتمالش هست بگه کجا بریم بعد ازدواج اینجا کار کنیم منم نمیذارم بری

خودتو تو دردسر دادگاه های اینجا ننداز اتمام حجت کن باهاش

It still feels like the first day

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالش هستاین همه درس نخوندی لنگ پسر مردم بشی

بخدا من خودم الان راحت میتونم برم خانوادمم ی مدت بعد ببرم منتها بسته بودم با این بریم تازه من آزاد خوندم اصلا گیر مدرک نیستم اونی ک گیره فعلا اونه میترسم عقد کنیم نذاره برم پشیمون شم توروخدا میگی چیکار کنم؟ خودم برم اگه نیومد؟

بخدا من خودم الان راحت میتونم برم خانوادمم ی مدت بعد ببرم منتها بسته بودم با این بریم تازه من آزاد خ ...

ببین بنظرم باید بشینی رک باهاش حرف بزنی

بگو وقتی گفتم میخوام برم یعنی میرم

فکر نکن منو با عقد میتونی پابند کنی اینجا

قبلش هم میدونستی من میرم

الانم اگ نمیخوای تمومش کنیم بهتره

It still feels like the first day

پس به نظرم با این ادم ازدواج نکن برو اونجا یه کیس بهتر پیدا کن مسلما مهاجرت کنی بری اون طرف خیلی بهت ...

توروخدا میگی چیکار کنم میترسم منو اینجا گیر بندازه نذاره برم میگی تا دم رفتن عقد نکنیم درسته؟ بعد من آزاد خوندم اصلا گیر مدرک نیستم اونی که گیره فعلا اونه اصلا هم پیگیری نمیکنه بره مدارکش زودتر بخره دانشگاه دولتی خونده هی میگم بجنب شاید دوباره آزاد کردن مدرک زو ممنوع کنن ها خیلی تو این مورد بیخیاله

بخدا من خودم الان راحت میتونم برم خانوادمم ی مدت بعد ببرم منتها بسته بودم با این بریم تازه من آزاد خ ...

اره عزیزم برو خواهشا خودتو درگیر پسرای ایرانی نکن

۴ روز دیگه با این عقد میکنی نمیذاره بری اون وقت میفهمی چه اشتباهی کردی و فرصت طلاییتو از دست دادی

خب پس میخواد این کارو کنه تا شما هم نتونی بری از همینجا مشخصه چه ادم هفت خطیه کلا به هم بزن باهاش خو ...

جدی میگی ینی دلیل اصرارش اینه؟ الان ک دیگه دیده من مدارکم ازاده ب هول و ولا افتاده اونم زودتر بره مدارکش رو آزاد کنه

ببین بنظرم باید بشینی رک باهاش حرف بزنیبگو وقتی گفتم میخوام برم یعنی میرمفکر نکن منو با عقد میتونی پ ...

اهان ینی اولتیماتوم هم بهش بدم ک اگه پیگیری نکنی من زودتر میرم خودم؟ و لنگ اون نیستم؟ میدونم بهش برمیخوره ولی بنظرت بگم؟

جدی میگی ینی دلیل اصرارش اینه؟ الان ک دیگه دیده من مدارکم ازاده ب هول و ولا افتاده اونم زودتر بره مد ...

حالا من که جزئیات رابطه شما رو نمیدونم ولی با توجه به اینکه میگی خودش هیچ کار نمیکنه فقط میخواد سریعتر عقد کنه ممکنه برنامش همین باشه

میخوای یه دور هم باهاش صحبت کن

اره عزیزم برو خواهشا خودتو درگیر پسرای ایرانی نکن ۴ روز دیگه با این عقد میکنی نمیذاره بری اون وقت می ...

مادرم در جریانه و اونم نظرش اینه تا مطمئن نشدی که مدارکش ازاده و کاراشو کرده اجازه نمیدم عقد کنی باهاش حتی میگه خودت برو من برم ی مدت بعدم میتونم خانوادمو ببرم منتها با این بسته بودم ک باهم بریم ینی خودش اصرار داره باهم بریم الانم داره پا ب پای من کلاس زبان میاد منتها اصلاااااا پیگیری نمیکنه کارای مدارکو