من و نامزدم( دوست پسرم) هردو پرستاریم و داریم زبان میخونیم ب قصد مهاجرت دیگه تقریبا اخراشه منتها ی مساله هست که من دانشگاه آزاد خوندم و طرحمم رفتم و هیچ تعهد خدمتی ندارم ایشون دانشگاه دولتی خونده دو سال دیگه تعهد خدمتش مونده ک یا باید بخره یا خدمت کنه در صورتی ک تا ۶ ۷ ماه دگ کارای من تمومه خیلیم کارای خرید مدرکشو پیگیری نمیکنه هی میگه فلان قدرش بگذره بعد بخرم ک پول کمتر بدم در صورتی ک زودتر باید مدارکو آزاد کنه کنیم بدیم ترجمه از اونورم خانواده ها در جریانن و اصرار سفت و سخت ک عید بیاد جلو و برای بارگذاری مدارک برای ترجمه سند ازدواج میخواد من حقیقتا یکم نگرانم میگم یوقت عقد نکنیم نذاره منم برم میترسم خودش پشیمون شه منم ک دگ زنش میشم و اجازه خروج نمیده شما میگین چکار کنم؟ خودم برم یا مثلا ب عنوان نامزد بریم اونجا عقد کنیمذ کار عاقلانه چیه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پس به نظرم با این ادم ازدواج نکن برو اونجا یه کیس بهتر پیدا کن مسلما مهاجرت کنی بری اون طرف خیلی بهت ...
توروخدا میگی چیکار کنم میترسم منو اینجا گیر بندازه نذاره برم میگی تا دم رفتن عقد نکنیم درسته؟ بعد من آزاد خوندم اصلا گیر مدرک نیستم اونی که گیره فعلا اونه اصلا هم پیگیری نمیکنه بره مدارکش زودتر بخره دانشگاه دولتی خونده هی میگم بجنب شاید دوباره آزاد کردن مدرک زو ممنوع کنن ها خیلی تو این مورد بیخیاله
اره عزیزم برو خواهشا خودتو درگیر پسرای ایرانی نکن ۴ روز دیگه با این عقد میکنی نمیذاره بری اون وقت می ...
مادرم در جریانه و اونم نظرش اینه تا مطمئن نشدی که مدارکش ازاده و کاراشو کرده اجازه نمیدم عقد کنی باهاش حتی میگه خودت برو من برم ی مدت بعدم میتونم خانوادمو ببرم منتها با این بسته بودم ک باهم بریم ینی خودش اصرار داره باهم بریم الانم داره پا ب پای من کلاس زبان میاد منتها اصلاااااا پیگیری نمیکنه کارای مدارکو