2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایین حق خروج از کشور برای ازدواج⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 60 پست
میگم بنظرت دیده من مدارکم ازاده و میتونم زودتر برم انقد عجله داره ک زودتر بیاد جلو؟ ازشم برمیاد ک نذ ...

برو اونجا عقد کن همه چیز نصف میشه

اینجا دیگ سکه هم فرمالیته شده با این قانون جدید

It still feels like the first day

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقد کنیم ینی؟

عزیزم حس میکنم

نمیخواد بره اصلا 🤷🏻عقد نکن فعلا

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

برو اونجا عقد کن همه چیز نصف میشه اینجا دیگ سکه هم فرمالیته شده با این قانون جدید

منم همینو میگم خودش اصرار داره اینجا عقد کنیم

خودش یذره شل داره میگیره تو کارا من همش دارم پیگیری میکنم میترسم منصرف شه نذاره منم برم

پس صبر کن کارش درست بشه تا قصد رفتن صدردصد نداشت عقد نکن

منم همینو میگم ولی اصرار داره عقد حتما بیاییم جلو زودم عقد کنیم بتونیم مدارک بارگذاری کنیم ولی اصلا کارای مدارکش پیگیری نمیکنه همش من دارم پیگیری میکنم

منم همینو میگم خودش اصرار داره اینجا عقد کنیمخودش یذره شل داره میگیره تو کارا من همش دارم پیگیری میک ...

احتمالش هست

این همه درس نخوندی لنگ پسر مردم بشی

It still feels like the first day

میگم بهش ولی میگه ممکنه ایالت های جدا از هم بیفتیم

پس به نظرم با این ادم ازدواج نکن برو اونجا یه کیس بهتر پیدا کن

مسلما مهاجرت کنی بری اون طرف خیلی بهتره تا اینکه ۴ روز دیگه یه سفر خارجی هم بدون اجازه شوهرت نتونی بری

عزیزم حس میکنمنمیخواد بره اصلا 🤷🏻عقد نکن فعلا

ببین پیگیری نمیکنه اصلا کاراشو همش من دارم گوشزد میکنم فلان کارو کنیم الانم دیگه دیده من دارم کارای مدامو میکنم ب هول و ولا افتاده ک اونم زودتر اونجام بده و بیاد جلو بنظرت میخواد مثلا از دست نده منو یا نذاره من برم با این کارش؟