2777
2789

من اضطراب اجتماعی دارم و تو نگاه کردن تو چشمای مردم و ارتباط گرفتن باهاشون با هرجنسیتی مشکل دارم.

اما ترس و اضطرابی که نسبت به مرد ها دارم خیلی از یه اضطراب فراتره..مطمئن نیستم ولی حس میکنم اندروفوبیا دارم که به دلیل تجربه های منفیی که داشتم دچار تروما نسبت به مردا شدم. وقتی از کنار جایی رد میشم که اکیپ پسر اونجا هست وجودم پر از ترس و استرس میشه و حتی نفس تنگی میگیرم، وقتی یه پسر با اخم بهم نگاه کنه دستام یخ میشه و ته دلم خالی میشه یه ترس غیرقابل توصیف وجودمو میگیره..توی جامعه خیلی نشون نمیدم این اضطرابمو و کنترلش میکنم اما از درون موقع صحبت با مرد هایی که بهشون اعتماد ندارم حالم بده و بزور حالت صورتمو کنترل میکنم تا متوجه ترسم نش🥲وقتی یه پسر کنارم بشینه تپش قلب شدید میگیرم و دوست دارم اون موقعیت به هر قیمتی تموم شه

به خاطر این ترس خودمو از جامعه دور کردم

بچه ها من نسبت به پسرای توی سریال ها و خواننده ها این حسو ندارم و حتی دوست دارم باهاشون ارتباط بگیرم و تو واقعیت وقتی یه پسر باهام خوب رفتار کنه و اعتمادمو جلب کنه حتی خیلی کم احساس ترسی نسبت بهش ندارم(مثلا تو یه جمعی رفتارای یه پسر بهم وایبی بده که ادم قلدری نیست)

لطفا یه راهکار عملی بهم بدین که ترسم رو کنترل کنم یا وقتی توسط یه پسر برام قلدری شد عین یه انسان قوی از حقم دفاع کنم💔 و لطفا کسایی که تجربه مشابه دارن و داشتن تجربیاتشونو بگن

لطفا نگین برو روانشناس...فعلا نمیشه

چقدر شبیه کاربر هلن هستی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من وقتی یکی باهام احوال پرسی میکرد صورتم سرخ میشد و تابلو بود ... مخصوصا مردها...ولی الان نه دیگه تا بیست و پنج سالگی اینطور بودم .من چون زیاد آدم اجتماعی نبودم و خونواده با کسی ارتباط نداشتن،اینطور با اومده بودم

به نظرت میشه تگش کنی؟

یادم نیست دقیق

هلن ۱۳۸۴ بود فکر کنم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

تجربههای بد با بعضی پسرها باعث میشه بدن یه جور واکنش شدید نشون بده، این ضعف نیست، یه جورایی مکانیزم دفاعیه. یه روش خوب اینه که کمکم و کنترلشده با موقعیتها روبهرو شی، نه یهباره. مثلا اول فقط از دور نگاه کن، بعد رد شدن از کنار چند نفر، بعد یه سلام کوتاه به کسی که حس امنیت میده. اینجوری کمکم مغزت یاد میگیره همه تهدید نیستن.

وقتی یه پسر قلدری میکنه، لازم نیست جیغ بزنی یا عصبانی بشی، فقط صاف وایسا، تماس چشمی کوتاه بده و یه جمله کوتاه و محکم بگو مثل “این رفتارو نمیپذیرم” یا “لطفا فاصله رو رعایت کن”.

این که نسبت به بعضیا حس امنیت داری یعنی توانایی داری، فقط مغزت هنوز همه رو تو دسته خطر گذاشته. با تجربههای کوچیک و امن، کمکم راحتتر میشی.