2777
2789
عنوان

نمیتونم به ترسم نسبت به پسرا غلبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا سعی نکن از اجتماع فاصله بگیری و بیشتر بیرون برو چون فاصله گرفتن باعث میشه بدتر بشی اگر میتونی باشگاه ورزشی برو برات خیلی خوبه یا کلاسای مختلف مثل زبان ممکنه باعث بشه ترست بریزه اگر در موقعیت تحقیر آمیزی قرار گرفتی اصلا استرس نگیر و نترس چون اونا با تو فرقی ندارن و همه برابرن و طبیعیه این رفتارا از مردم

سعی کن فعالیت هایی انجام بدی که اعتماد به نفست بره بالا

فعلا سعی نکن از اجتماع فاصله بگیری و بیشتر بیرون برو چون فاصله گرفتن باعث میشه بدتر بشی اگر میتونی ب ...

متاسفانه بابام خیلی اجازه نمیده تو اجتماع باشم مگه نه شاید منم اروم اروم بهتر میشدم. فعلا سعی میکنم تو موقعیت های تحقیر امیز بزورم شده از خودم دفاع کنم و واکنش نشون بدم بجای فرار کردن

متاسفانه بابام خیلی اجازه نمیده تو اجتماع باشم مگه نه شاید منم اروم اروم بهتر میشدم. فعلا سعی میکنم ...

به هر حال باید موقعیت هایی که تحقیر میشی از قبل در ذهنت عادی کنی (نه اینکه زیاد بهش فکر کنی چون اتفاقاتی که در آینده میفته ذهن ما صد برابر ترسناک تر نشون میده طوری که اگر در موقعیتش باشی میگی این چیزی نبود که من میترسیدم)که بابتش ناراحت نشی یا حمله پانیک دست نده کم کم

و باید حتما بری اجتماع باشگاه به نظرم خیلی میتونه تاثیر داشته باشه یه چیزی هم بگم اگر یه مدت با مردم بیشتر حرف بزنی در موقعیتش قرار بگیری ممکنه خوب بشی دیگه ترست بریزه کلا

تجربههای بد با بعضی پسرها باعث میشه بدن یه جور واکنش شدید نشون بده، این ضعف نیست، یه جورایی مکانیزم ...

@rainbowgirll

عزیزم این کاربر راه علمی و درست بهت تون گفتن

بهترین روش همینه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اگر موقعیت و شرایط متفاوتی نسبت به انسان های عادی داشتی در گذشته که مردم زیاد توجه میکردن یا با حرفو مسخره کردن آزارت میدادن این هم میتونه باعث غیر اجتماعی شدنت شده باشه و اعتماد به نفستو گرفته باشه

این تجربه شخصیم بود

تجربههای بد با بعضی پسرها باعث میشه بدن یه جور واکنش شدید نشون بده، این ضعف نیست، یه جورایی مکانیزم ...

عزیزم پیامتو ندیده بودم الان دیدم خیلی خیلی لطف کردی واقعا راهکارات خیلی به درد بخور بود و به شنیدنشون نیاز داشتم😭

وقتی میخوام در مقابل یه پسر از خودم دفاع کنم دهنم قفل میکنه و حتی ممکنه لکنت بگیرم این بزرگترین مانع برای رو به رو شدن با ترسمه

اگر موقعیت و شرایط متفاوتی نسبت به انسان های عادی داشتی در گذشته که مردم زیاد توجه میکردن یا با حرف ...

اره کاملا همینطور بود. اره این یکی از دلایلشه😂 چون مردم همیشه باهام مثه یه ادم فضایی رفتار کردن و مردا باهام خیلی خشن بودن

عزیزم پیامتو ندیده بودم الان دیدم خیلی خیلی لطف کردی واقعا راهکارات خیلی به درد بخور بود و به شنیدنش ...

فدات 🤍 خیلی طبیعیه و نمیتونم بگم راحته شاید همین که چندتا جمله اماده داشته باشی و تمرینش کنی کمک کنه.

اره کاملا همینطور بود. اره این یکی از دلایلشه😂 چون مردم همیشه باهام مثه یه ادم فضایی رفتار کردن و م ...

دلیل استرست و ترست همینه

به نظر شخصیم من شرایط تو رو نداشتم یا علمشو ندارم الآن دارم اینجا نظر میدم ولی خودتو هیچ وقت در خونه حبس نکن حتما برو بیرون گفتم باشگاه خیلی کمکت میکنه

درس چی ؟ مدرسه میری ؟

دلیل استرست و ترست همینه به نظر شخصیم من شرایط تو رو نداشتم یا علمشو ندارم الآن دارم اینجا نظر میدم ...

مدرسم تموم شده البته، کل دبیرستان را بهخاطر شرایطم غیرحضوری خوندم. فقط حضوری امتحان میدادم، ولی درسمو خیلی خوب میخوندم و نمراتم بالا بود الانم برای قبول دانشگاه قبول شدن میخونم هرچند رفتن تو اجتماع برای خودم و خانوادم خیلی سخته.. خیلی کم بیرون میرم اونم با بعضی از دوستام که مثه خودمن و اونم خیلی خیلی کمه