2777
2789
عنوان

نمیتونم به ترسم نسبت به پسرا غلبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 38 پست
مدرسم تموم شده البته، کل دبیرستان را بهخاطر شرایطم غیرحضوری خوندم. فقط حضوری امتحان میدادم، ولی درسم ...

نمیدونم ولی مثلا با تیپ های لش یا اسپرت که هم دخترا هم پسرا میپوشن بری بیرون فکر نکنم کسی نگاه کنه یا از اون تیپا خوشت نمیاد ؟

چون نباید از اجتماع فاصله بگیری

مدرسم تموم شده البته، کل دبیرستان را بهخاطر شرایطم غیرحضوری خوندم. فقط حضوری امتحان میدادم، ولی درسم ...

الآن کی دیپلمتو گرفتی چند وقته برا کنکور میخونی ؟ رشتت چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی مثلا با تیپ های لش یا اسپرت که هم دخترا هم پسرا میپوشن بری بیرون فکر نکنم کسی نگاه کنه ...

چرا تیپ های لش و اسپرت میپوشم. استخون بندیمم ظریف و دخترونس و موهامم بلنده..کسی بهم نگاه نمیکنه زیاد

هرچند مقصر پدر و مادرمن چون مجبورم میکردن مردونه ترین لباس هارو بپوشم تا مثلا ابروشون نره..بعد مردم میگفتن اگه این دختره چرا لباساش اینطوریه و اگه پسره چرا شبیه دختراس؟ و کلی مزاحمت های خیابونی، توهین های رکیک و حتی دست درازیو تجربه کردم. توی راهنمایی هم بین پسرا خیلی اذیت شدم و سر همین مشاور مدرسه با خانوادم ارتباط گرفت و گفت وضیعتمو 😂خانوادمم از اون به بعد کلی مراقبم بودن و دیگه نزاشتن تو هیچ محیطی با پسرا تنها باشم مدرسمم غیرحضوری کردن

الان دیگه خانوادم با کلی دکتر و روانشناس حرف زدن و اوکی ترن با لباسام هرچند هنوزم نمیزارن درست حسابی برم بیرون چون دیده شدن بچع ای که زمانی درو همسایه و فامیل به عنوان پسرشون میشناختن و الان تقریبا فرقی با دختر نداره برا مردم مایع ابروریزیه جدا از اونا خودمم از بیرون رفتن حس خوب نمیگیرم تا وقتی مثه یه دختر کامل لباس نپوشم که فعلا شرایطش نیست💔

الآن کی دیپلمتو گرفتی چند وقته برا کنکور میخونی ؟ رشتت چی بود

دیپلممو پارسال گرفتم

رشتم انسانی بود

پارسال کنکور ندادم خانوادم گفتن وایسا بزرگتر بشی شاید بدنت و روحیاتت پسرونه شد که نشد💔😂

دانشگاه رفتن برای تو خیلی مهمه خُب هر جوری شده اگر میتونی درساتو بخون امسال دانشگاه برو رشته هم مثلا راحت تر مهاجرت کنی رشتت بهتر بود ولی دانشگاه بری یه مدرکی بگیری شرایط خیلی بهتر بشه شاید برات

دانشگاه رفتن برای تو خیلی مهمه خُب هر جوری شده اگر میتونی درساتو بخون امسال دانشگاه برو رشته هم مثلا ...

اره سال دیگه میرم حتما

دنیا هرگز از دختری که بدون سفر در خانه رویا میسازد، ملکه نساخته است.🎀😂

دیپلممو پارسال گرفتم رشتم انسانی بودپارسال کنکور ندادم خانوادم گفتن وایسا بزرگتر بشی شاید بدنت و روح ...

نه این چند ماهه بشین بخون چند ماه که مونده یه رشته ای برو یا رشته های بدون کنکور نمیدونم چه رشته ی خوبی هست

چونکه امسال رد بشه شاید مشکل نظام وظیفه پیدا کنی من اطلاعاتم کمه ولی الآن سنت کمتره وارد دانشگاه بشی زودتر بهتره فاصله نیفته

تلاشتو کن اعتماد به نفست دوباره برگرده چند روز اول سخته بعدش ترست میریزه

میدونم شرایطتت سخته چون مردم با نگاه ها و حرفاشون آزارت میدن این تاثیر میذاره قطعا روت این ترس و تپش قلبتم به خاطر همینه

ولی مثل تو قطعا خیلی هست که عادی دارن زندگی میکنن اگر یکم بزرگتر بشی درس بخونی اعتماد به نفست برمیگرده

تلاشتو کن اعتماد به نفست دوباره برگرده چند روز اول سخته بعدش ترست میریزه میدونم شرایطتت سخته چون مرد ...

مرسی که باهام حرف زدی🎀

بله حتما رو اینا کار میکنم و به امیدخدا اوکیش میکنم

شماهم دعا کنین برام⚘️