2777
2789
عنوان

چون چاقم شوهرم اتتاق خوابشم جدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 58 پست
هعییی نه بخدا خواهرسینم به زور به ۶۰ میرسه باسن هم تختتتت همه مسخرم میکنن

اتفاقا الان همه دنبال اسکینی میگردن فکر میکنی از منی بپرس که دارم تو جامعه کار میکنم همه نگاهشون ب زن لاغر صد پرده قشنگتره

به خدا آرزومه چاق شم اگه بدونی چقدر گریه میکنم بخاطر حرفای مردم ، آرزوی مردن دارم دست خودمم نیس از ب ...

من مجرد بودم ۴۸ کیلو بودم الان ۶۳ شما مجردی ؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی چطور گذاشتی به اینجاها بکشه؟خب لاغر کن اینقد کار سختیهمن قدم ۱۵۷هست و چون دوقلو زایمان کردم وزنم ...

دعا کن برام میخوام شروع کنم که شاید این زندگی از هم نپاشه بخاطر بچه م

آنقدر غصه میخورم که حد نداره همش چشمم اشکی بخدا قسم وقتی عصبانیم داشتم به مامانم میگفتم انقد میخورم ...

از اونجای که تا اعصابت راحت نشه نمیتونی رژیم بگیری و شوهرت اعتماد بنفستو نابود کرده بايد حتمأ کتاب های روانشاسی رو بخونی چون باعث میشه ریشه خیلی از مشکلات زندگیتو پیدا کنی پیاده روی کنی به هیچ عنوان خوراکی مضر نخوری میوه سبزیجات زیاد بخور با آب ولرم روزی ۸لیوان. ی مدت شوهرتو ول کن یعنی اصلا منتظر توجه محبتش نباش ی فایلی هست به اسم آرزوی تو دستور توست اثر کوین تردو تو تلگرام کانالش هست خیلی خوب راه رسیدن به تموم آرزوهاتو یادت میده حتی در مورد آرزوی اندام خوب تمریناتشو انجام بده قطعا نتيجه شو میبینی

حتما سرچ میکنم امیدوارم پیداش کنم ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم اسم کانالش هست تو تلگرام آرزوی تو دستور توست ۱۲ تا فایله خیلی خیلی زندگیتو دگرگون میکنه تجربه شده هست فایلشو به امید خدا حتما نتیجه میگیری

دعا کن برام میخوام شروع کنم که شاید این زندگی از هم نپاشه بخاطر بچه م

حتما میتونی عزیزم حتما میتونی

رژیمت پروتئین باشه که اذیت نشی و پوستت نریزه و لاغرهم بشی بگرد و چیزای کم کالری بخر و بذار تو خونه موقع گرسنگی از اونا بخور که چاق نکنه