سلام شبتون بخیر خانمهای عزیز من 86کیلو هستم با قد 159 و الان 10ساله که ازدواج کردم اون اوایل 60کیلو بودم ولی به مرور با خوردن قرص ضد افسردگی چاقی اومد سراغم الان شوهرم چند وقته میگه نمیخوامت چاقی پاهات گنده ست خودت فلانی خسته شدم منم یه بچه دارم ازش کجا زندگیمو ول کنم برم الان چند ماهه محل سگ بهم نمیده میگه چون چاقی خوشم نمیاد ازت با این چیزها اگر شما جای من بودید عمل اسلیو معده رو انجام میدادید ؟!صادقانه توروخدا بگید فقط
آنقدر غصه میخورم که حد نداره همش چشمم اشکی بخدا قسم وقتی عصبانیم داشتم به مامانم میگفتم انقد میخورم ...
از اونجای که تا اعصابت راحت نشه نمیتونی رژیم بگیری و شوهرت اعتماد بنفستو نابود کرده بايد حتمأ کتاب های روانشاسی رو بخونی چون باعث میشه ریشه خیلی از مشکلات زندگیتو پیدا کنی پیاده روی کنی به هیچ عنوان خوراکی مضر نخوری میوه سبزیجات زیاد بخور با آب ولرم روزی ۸لیوان. ی مدت شوهرتو ول کن یعنی اصلا منتظر توجه محبتش نباش ی فایلی هست به اسم آرزوی تو دستور توست اثر کوین تردو تو تلگرام کانالش هست خیلی خوب راه رسیدن به تموم آرزوهاتو یادت میده حتی در مورد آرزوی اندام خوب تمریناتشو انجام بده قطعا نتيجه شو میبینی
خواهش میکنم عزیزم اسم کانالش هست تو تلگرام آرزوی تو دستور توست ۱۲ تا فایله خیلی خیلی زندگیتو دگرگون میکنه تجربه شده هست فایلشو به امید خدا حتما نتیجه میگیری