2777
2789
عنوان

کمک می‌خوام برای داستان فانتزی که دارم مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست

درست متوجه نشدم چی میخوای

در بیست و سومین روزی که ماه کامل میشود ، کودکی متولد خواهد شد که روح او را چیزی جز غم ، حسادت ، خشم و آتش در برنگرفنه ، او زیبایی گل را پژمرده ، آسمان آبی را سیاه ، رودخانه جاری را منجمد و سازنده دنیایی سیاه ، و نابودگر گرمای روشنی بخش خورشید ، و بر آورنده ی شبح های کشنده( آنها در جایی نزدیک کمین کرده اند ، تا اندکی صدای خنده و خوشحالی و بویی از روشنایی به مشامشان برسد به سراغت خواهند آمد !)🫣🫠😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کوچه پس کوچه های یک خیابان باریک هرشب زنی راس ساعت ۱:۱ دقیقه با کفش های پاشنه بلندش میرقصد و آواز ...

واو

چقدر استعداد داری، فکر کنم عاشق فیلم ترسناکی، خیلی خفن بود❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

واوچقدر استعداد داری، فکر کنم عاشق فیلم ترسناکی، خیلی خفن بود❤️

اره عاشق رمان نویسی و داستان سرایی ام

همه ژانری میتونم ب متن هام شاخه و برگ بدم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

درست متوجه نشدم چی میخوایدر بیست و سومین روزی که ماه کامل میشود ، کودکی متولد خواهد شد که روح او را ...

واییییی، باحالهههه

اتفاقا دختر داستان شبی به دنیا اومده که ماه قرمز شده و تا دو هفته ادامه داشته

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اسی چرت و پرت خلاصه ببخشید😅😂

چرا و پرت؟ به این میگی چرت و پرتتتتت؟

داستانا از همینا شروع میشن😁❤️

اره عاشق رمان نویسی و داستان سرایی ام همه ژانری میتونم ب متن هام شاخه و برگ بدم

خیلی عالیه عزیزم💖

شکاف دو بعدی بین اسمان و زمین در هیاهویی مهیب دختری به نام اطلس به دنبال نیمه ی وجودی باقی مانده اش ...

خیلی قشنگ بود

یک دنیا تشکر💞

خودت داری مینویسی🥺🥺🥺🥺🥺بیشتر از داستانت میگی واسم جذاب شد

اره خودم دارم مینویسم

خیلی استرس دارم اولین بارمه، توی سایت عمومی دارم نشرش میدم

دوست دارم بگم ولی توی اون یکی سایت یه جورایی کلا با هویت واقعیم هستم...

واییییی دلم میخواد بهت بگم کجاست، امان از دست این دل🤨😁❤️

اره خودم دارم مینویسمخیلی استرس دارم اولین بارمه، توی سایت عمومی دارم نشرش میدمدوست دارم بگم ولی توی ...

عیب نداره ، موفقققق باشی قشنگمممم 🩷🩷🩷✨✨

منم کلی ذوق کردم واست حتما داستان قشنگی میشه🥺

عیب نداره ، موفقققق باشی قشنگمممم 🩷🩷🩷✨✨منم کلی ذوق کردم واست حتما داستان قشنگی میشه🥺

مرسیییییی🥺😍