ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم منم امسال تازه دارم این رشته رو میخونم واکنش اونقدریه که شهریه رو پر کنه در حد 3یا 4میلیون
و اینکه کلن پیام نور امتحان ها کشوریه و راحت نیست
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم منم امسال تازه دارم این رشته رو میخونم واکنش اونقدریه که شهریه رو پر کنه در حد 3یا 4میلیون و ا ...
اما اگر علاقه داشته باشید سخت نیست
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم منم امسال تازه دارم این رشته رو میخونم واکنش اونقدریه که شهریه رو پر کنه در حد 3یا 4میلیون و ا ...
برا ثبت نامش باید برم دانشگاه ؟ چه مدارکی ببرم ؟ طولانیه مراحل ثبت نامش ؟ همون لحظه بهم جزوه میدن که تا امتحان بخونم ؟ لطفا هر چی که میدونی بدردم میخوره بگو خدا خیرت بده
وام تحصیلی همینه که گفتم دیگ پیام نور وام دیگه ای نداره
برا ثبت نامش باید برم دانشگاه ؟ چه مدارکی ببرم ؟ طولانیه مراحل ثبت نامش ؟ همون لحظه بهم جزوه میدن که ...
الان که دیگ موقع ثبت نام نیست فک کنم تا آخر دی
بعدم برای ثبت نام دیپلم و بقیه مدارک تو میبری کافینت و انتخاب رشته انجام میدید قبول شدی میری دانشگاه
جزوه هم خودت باید تهیه کنید استاد نمیده
من ترم آخری پیام نور هستم ... پیشنهاد میکنم قبل از رفتن به دانشگاه شماره دانشگاه رو بگیر و زنگ بزن که برای ثبت نام چه چیزهایی نیاز هست با خودت ببری ... میانترم هشت نمره داره ... پایان ترم هم ۱۲ نمره ... حضور در کلاس مهم نیست یعنی مثل دولتی نیست که اگر نری حذفت کنن فقط نمره میانترم نمیگیری و پایان ترم همون ۱۲ نمره از بیست برات حساب میشه ... پیشنهاد. میکنم وقتی دانشگاه برات انتخاب واحد کرد حتما جلسات اول کلاسهاتو شرکت کن تا بدونی برای میانترم چیکار باید بکنی چون راهم دور بود منم همین کارو میکردم
راستی به عنوان ترم آخری بهت میگم که حتما کتاب را برای پایان ترم بخونی چون جدیدا سوالاتش از کتاب هست .. حالا وقت داشتی برای اینکه با سوالات آشنا باشی در کنارش نمونه سوالات دوره های قبل رو بخون