2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رسالت بزرگی دارند زنان فقط صلوات بفرس گلم خدا خیلی بزرگه وبدون منت خداییشو میکنهشاید خسته ایی بانو و ...

تاپیک هاتون خیلی قشنگه💓

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱

وقتی هم میگی بریم بیرون توخونه همش کارخونه خستم کرده میگن نه کجا بریم ترافیکه مسافرت هم نمیشه مدرسه ...

من هرموقع خواستم برم بیرون شوهرم بهانه آورده، ،چند وقت پیشگفتم بچه رو بگیر برم بازار آخر خودشم باهام اومد🤣🤣

من اگه برم جهنم فقط بخاطر اینکه خودمو دوست نداشتم

خدا از روح خودش به تو دمیده

تو یه تیکه از وجود خدایی

تو اشرف مخلوقاتی

خدا برای آفریدن هر تار موی تو ریزترین جزئیات بدنت و روحت کلی وقت گذاشته، میدونی چقدر برای تو ارزش قائل شده؟

معلومه که دوست نداشتن خودت گناهه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بهشت و جهنمی نیست شما هم باید برای خودت ارزش قائل باشی و حق و حقوق خودتو بشناسی وگرنه بقیه هم باهات ...

واقعا نیستم ،،از همون میسوزم ،،اول اولویت بچه ها هستم متاسفانه

الهی بگردم استارتر

بیا بغلم میدونم خسته ای💞

امیدوارم با اتفاقات خوب این خستگیا از بین برن😄

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱

باورت میشه بخاطر ی الویه ک از بیرون چندروز پیش خریدم چقد بهم حرف زد؟ یجوریه وقتی میخواد بیاد باید هم ...

چی بگم خواهر مامان من اگه یه سال نرم و زنگ نزنم نمیگه مردی ،زنده ای

واقعا نیستم ،،از همون میسوزم ،،اول اولویت بچه ها هستم متاسفانه

عزیزم هر وقت خسته شدی استراحت کن، به خودت برس، یسری کارا رو بسپر به شوهرت و پسرات هم باید کاراشونو کم کم خودشون بکنن

شما اول در قبال خودت و زندگیت مسئولی