کوفته2 مدیر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 عنوان هدف خدا از ساخت زن چی بود | مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 133 پست بخدا خسته شدم ،،،بچه داری ،آشپزی، دستمال کشی ،،جارو ،شوهر داری ،بدبختی،خاک بر سری ،،پس کی زندگی کنم🥲🥲 دیروز | 22:57 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 خواهر این تایپک که زدی حرف دلمون بود دستت درد نکنه واقعا این تایپک لازم بود دور هم جمع شیم🥲🥲🥲 به جمع کوزت ها خوش آمدی 🤣🤣
آبنخود عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 2176 وظیفه شه فقط همین پس شماهم وظیفت خانه داری و بچه داری و آشپزی و نظافته گلم دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 حوری میشی پاداش مردهای مومن میشی خاک تو سرم من اصلا تو اون دنیا ازدواج نمیکنم مگه زوره😂😂
دانشجو۱۷۲ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 314 رسالت بزرگی دارند زنان فقط صلوات بفرس گلم خدا خیلی بزرگه وبدون منت خداییشو میکنهشاید خسته ایی بانو و ... تاپیک هاتون خیلی قشنگه💓 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 وقتی هم میگی بریم بیرون توخونه همش کارخونه خستم کرده میگن نه کجا بریم ترافیکه مسافرت هم نمیشه مدرسه ... من هرموقع خواستم برم بیرون شوهرم بهانه آورده، ،چند وقت پیشگفتم بچه رو بگیر برم بازار آخر خودشم باهام اومد🤣🤣
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2828 من اگه برم جهنم فقط بخاطر اینکه خودمو دوست نداشتم خدا از روح خودش به تو دمیدهتو یه تیکه از وجود خدایی تو اشرف مخلوقاتی خدا برای آفریدن هر تار موی تو ریزترین جزئیات بدنت و روحت کلی وقت گذاشته، میدونی چقدر برای تو ارزش قائل شده؟ معلومه که دوست نداشتن خودت گناهه عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 جدا میگما که بخواب. واقعا یه وقتایی خواب جوابهمخصوصا کوچولو داری که اونم انرژیتو میگیره. یه مدت با ن ... چشم عزیزم 🥰
جغد_بارون_خورده عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1042 بهشت و جهنمی نیست شما هم باید برای خودت ارزش قائل باشی و حق و حقوق خودتو بشناسی وگرنه بقیه هم باهات اونطور که لایقته رفتار نمیکننمردا این داستانا رو برای سواستفاده ساختن
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 خدا از روح خودش به تو دمیدهتو یه تیکه از وجود خدایی تو اشرف مخلوقاتی خدا برای آفریدن هر تار موی تو ر ... 😭😭
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 بهشت و جهنمی نیست شما هم باید برای خودت ارزش قائل باشی و حق و حقوق خودتو بشناسی وگرنه بقیه هم باهات ... واقعا نیستم ،،از همون میسوزم ،،اول اولویت بچه ها هستم متاسفانه
دانشجو۱۷۲ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 314 الهی بگردم استارتر بیا بغلم میدونم خسته ای💞امیدوارم با اتفاقات خوب این خستگیا از بین برن😄 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱
کوفته2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5572 باورت میشه بخاطر ی الویه ک از بیرون چندروز پیش خریدم چقد بهم حرف زد؟ یجوریه وقتی میخواد بیاد باید هم ... چی بگم خواهر مامان من اگه یه سال نرم و زنگ نزنم نمیگه مردی ،زنده ای
جغد_بارون_خورده عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1042 واقعا نیستم ،،از همون میسوزم ،،اول اولویت بچه ها هستم متاسفانه عزیزم هر وقت خسته شدی استراحت کن، به خودت برس، یسری کارا رو بسپر به شوهرت و پسرات هم باید کاراشونو کم کم خودشون بکننشما اول در قبال خودت و زندگیت مسئولی