2777
2789
من سی و یک سالمهدوتا هم بچه دارمکلاس پنجم یک معلمی داشتم که باعث شد لکنت من تشدید بشه روز آخرم گفت ت ...

متاسفام براش ....

💨🦋 تَـاریـ‌ک تَـ‌ریـ‌ن شَـ‌بـ‌هـا دَرخـ‌شـان تَـ‌ریـ‌ن سَـ‌تـارهارو مَـ‌یـ‌سـازن. 🦋💨
به خاطر یه چیز خیلی بی اهمیتیه بچه بازی به دوستش گفتم با فلانی دوسته

یه چیز از نظر شما بی اهمیت بوده از نظر خیلی ها بی اهمیت نیست

روابت دوستی شاگردتون به شما ارتباط نداره

حتما با این رفتار بچه گانه و خبر چینی میونه دوستان و به هم زدید و کلی مشگل براشون به وجود آوردید انقدر ناراحت شده که بعد گذشت یک یا چند سال هنوز نتونسته با این اتفاق کنار بیاد

خواهشا شما معلم عزیز فقط و فقط به مسائلی که برای شما تعیین شده اکتفا کنید و وارد مسائلی که به شما ارتباط نداره نشید

آخه به شما چه ارتباطی داره کی با کی دوسته یا کی با کی قهره کی کجا رفت کی چکار کرد

اسم پدرت چیه اسم مادرت چیه شغلشون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سی و یک سالمهدوتا هم بچه دارمکلاس پنجم یک معلمی داشتم که باعث شد لکنت من تشدید بشه روز آخرم گفت ت ...

دقیقا بعضیییییی از معلمها عقده دارن

پسر من تیزهوشان هست

کلاس پنجم که بود چون من پسرم و کلاس های تقویتی خارج از کلاس ایشون ثبت نام نکردم چون پسرم نیازی نداشت واقعا ترم اول پسرمو انداخت و کاری کرده بود پسر من افسرده شده بود کلی استرس گرفته بود بچه ام کلی اذیت شد تا افسردگی خوب بشه و اعتماد به نفسش برگرده

منم کاری کردم که نه تنها از اون مدرسه اخراج شد بله دیگه نمیزارن تدریس کنه فقط میتونه در جایگاه ناظم و معاون باشه نهایتا

یک سال که تعلیق از کار شد

اشتباهم این بود من با همین دختر خیلی خوب بودم و تمام زندگیمو میدونه

مگه اختلاف سنی تون چقدره ؟؟؟؟

چقد زود صمیمی شدین باهاش

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بزن بلاکش کن

من خودم معلم هستم اجازه نمیدم تو فضای مجازی باهام ارتباط داشته باشند نهایت تو شاد

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

دیپلممون رو هم گرفتین ولی یه تیکه بی احترامی به معلم نکردم این واقعا 💔

ما میترسیدیم

اتفاقا این نسل خوبن از هیچی نمیترسن

ما هم اگه شجاع بودیم

معلمای اشغال و عقده ای که داشتیم ادب میکردیم

حیف نبودیم

دقیقا بعضیییییی از معلمها عقده دارنپسر من تیزهوشان هستکلاس پنجم که بود چون من پسرم و کلاس های تقویتی ...

افرین به شما

معلم همیشه حق رو به خودش میده

ولی عقده ها. و روانی بودن خودش رو کوره نمیبینه

ما میترسیدیماتفاقا این نسل خوبن از هیچی نمیترسنما هم اگه شجاع بودیممعلمای اشغال و عقده ای که داشتیم ...

آخه این نسل تنها به معلم اکتفا نکردن با پدرو مادر و اطرافیان هم چنین برخوردی دارن که اغلب شجاعت نیس گستاخی و باز همشون نه اما ۵۰ درصد این چنین شدن اونایی که با ۱۴ ۱۵ سال سن تو پارک با اکیپ های مختلط سیگارو پیپ دود میکنن