2777
2789
هن؟😵💫وای چ ورپریده شدن بچه های الان..والا ما معلم برامون حرمت داشت زمان مدرسه الانم همینطوووور

من ۱۵ سال از زمان دبیرستانم گذشته، هنوزم اگر بعد اینهمه سال معلمامو ببینم تا کمر خم میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خاطر یه چیز خیلی بی اهمیتیه بچه بازی به دوستش گفتم با فلانی دوسته

شما معلمی مثلا باید براخودتون حد و مرز قائل بشین درسته میگن با دانش اموز باید رفیق بود ولی دیگه ن اینقدر راحت درمورد همه چی و همه کس صحبت کنین

من ۱۵ سال از زمان دبیرستانم گذشته، هنوزم اگر بعد اینهمه سال معلمامو ببینم تا کمر خم میشم

اشتباهم این بود من با همین دختر خیلی خوب بودم و تمام زندگیمو میدونه

البته بی ادبهولی معلوم نیست چیکار کردیاین حرفا تو دل خیلیامون بود و نگفتیم این یه نفر حالا گفته

هم معلم و هم دانش آموز تو دلشون یه چیزایی و تنفری برای گفتن دارن ، ولی دلیل نمیشه بروز بدن و حرمت بشکونن .

خب معلمای زمان ما بسیاااار رسمی بودن و نهایت لبخند میزدن سر کلاس. اصلا یک درصد با بچهها صمیمی نمیشدن. هر کسی جایگاهی داره. شما در جایگاه معلم نباید اینقدر نزدیک میشدی به شاگردت

کلاس دوازدهم پارسال شاگردم بودامسال دانشجوئه

شاگرد بی دلیل این حرفا رو نمیگه به معلمش

شما چیکار کردی که اینطور گفته ؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

خب همینه دیگه

والا معلمای ما بزور جواب سلاممونو میدادن چ برسه بخوان درد دل کنن

نباید باهاشون انقدر گرم میگرفتی

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

تربیت نسل جدید !

خودتم نسل جدیدی ها به خودی نزن حداقل 😂 این شاگرد هم حداقل ۱۸ سالشه دیگه

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

هم معلم و هم دانش آموز تو دلشون یه چیزایی و تنفری برای گفتن دارن ، ولی دلیل نمیشه بروز بدن و حرمت بش ...

گفتم دیگه بی ادبه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بپا دیسک کمر نگیری

بخدا جدی میگم مسخره نکن. نمیدونم چند سالته ولی زمان ما به شددددت برا معلم احترام قائل بودیم. یادم نمیاد کسی حرمت معلم شکسته باشه، و البته معلما هم خیلی رسمی بودن. اصلا با دانش آموز گرم نمیگرفتن