2777
2789
عنوان

علایم زایمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان کردی ؟ بیا از حال خودتو نی نی خبر بده . من فکرم مونده پیش تو . دعا میکنم خوب زایمان کرده باشی ...

سلام عزیزم دو هفته پیش زایمان کردم. بچم خدا رو شکر به طور کلی سالمه، خیلیم خوشگله، همه چیزش و رفتارش نرماله، دکتر دو سه تا دیدنش میگن ظاهرش طبیعیه نمیشه تشخیص داد، میگن ازمایش بدید شاید یه بخش کوچیکی از بدنش درگیر باشه چون چشماش بادومیه

من بارداری دومم...من چی بگم که از اول بارداری درد دارم تقریبا از ۵ ماهگی درد لگن و کمردرد و...دارم

الانم ۳۴ هفته ام وحشتناک رحم و لگن و کمرم درد میکنه....اصلا نمیتونم بشینم و بلند شم

به زووور میرم دستشویی

سلام عزیزم دو هفته پیش زایمان کردم. بچم خدا رو شکر به طور کلی سالمه، خیلیم خوشگله، همه چیزش و رفتارش ...

به سلامتی . پس فارغ شدی . حتما آزمایش بدین ، ان شاءالله که کاملا سالم باشه ، شما هم خیالت کامل راحت بشه.

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن