البته ب اسم خودشون گرفتن ...دستشونم درد نکنه ..الان دارن کارای داخلی مثل شیرالات و کابینت اینا میکنن ولی ته دلم میگم کاش میشد با سلیقه خودم بودن و همشونو خودم انتخاب میکردم..اینطوری نمیشه بهشون گف من فلان چیزو میخوام یا نمیخوام😥
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان مگه با پول جمکع کردن مگه میشه خونه خرید اخه😐چقدر جم کنیم با این حقوقا
به شوهرت بگو دوست داری به سلیقه خودت باشه حالا با خانواده اش با آرامش و از جانب خودش صحبت کنه که مثلا میرن وسیله ای میبینند عکسش رو به شما هم نشون بدن از شما هم نظر بخوان
امثال تو باید اینقد مستاجری میکشید به گریه می افتاد
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
خب اونا که دارن میخرن خودت انتخاب کن دیگ بهشون بگو
به منم خونه دادن
کابینت و کمد شیرالات همه رو منو شوهرم دوتایی انتخاب کردیم
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!