البته ب اسم خودشون گرفتن ...دستشونم درد نکنه ..الان دارن کارای داخلی مثل شیرالات و کابینت اینا میکنن ولی ته دلم میگم کاش میشد با سلیقه خودم بودن و همشونو خودم انتخاب میکردم..اینطوری نمیشه بهشون گف من فلان چیزو میخوام یا نمیخوام😥
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
والا مادرشوهرم همه طلاهاشو حتی طلاهای عروسیشو ک میگف خیلی دوس دارره فروخت...من حتی ی تیک از طلاهاممم نفروختم حتی سکه هایی ک تو عقد داده بودن بردم برا خودم النگو خریدم...دیگ ب اسم ما نمیزدن ک
جالب اینه اینجا همه از خانواده شوهر توقع دارن براشون خونه بخره پس خانواده خودتون چی
مگه خونه ی دامادو پدر زن باید بخره
دخترم جهیزیه میبره تو این تورم و گرونی
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بین حرفا به پدرشوهرت بگو فلان شیرو دیدی چقد خوشگله یا فلان کابینت و دیدی جدید مد شده آشپز خونه رو قشنگ می کنه پیش مادرشوهرت نه با پدرشوهرت تنها بودنی بگو این جوری فک کنم به دلخواهت بگیرن
اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
خوب نمیتونید کمی همخودتون هزینه کنید؟مثلا هر مقدار که اونا میخوان هزینه کنند ما به التفاوت رو خودتون بدبد فرضا اگر میخوان ۱۵۰ هزینه کابینت کنن و چیزی که شما دوست دارید ۲۰۰ میشه ۵۰ اضافی رو خودتون بدید