2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3204 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون برای خودشون گرفتن

والا مادرشوهرم همه طلاهاشو حتی طلاهای عروسیشو ک میگف خیلی دوس دارره فروخت...من حتی ی تیک از طلاهاممم نفروختم حتی سکه هایی ک تو عقد داده بودن بردم برا خودم النگو خریدم...دیگ ب اسم ما نمیزدن ک

اسی خداروشکر کن اونم تو این اوضاع اقتصادی زیاد سخت نگیر نهایتا بعدا هم میتونی عوضشون کنی

بخدا شوهر من افسردگی گرفته زیر بار قسط و بدهی که واسه خونه داریم میسازیم موهاش سفید شده دریغ از یه کمک مالی از طرف خانواده اش خیلی خیلی اوضاع سختی شده

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

والا مادرشوهرم همه طلاهاشو حتی طلاهای عروسیشو ک میگف خیلی دوس دارره فروخت...من حتی ی تیک از طلاهاممم ...

خب میگم ک برای خودشون گرفتن دیگه درواقع خونه خودشونه و بعدا بین وراث تقسیم میشه

جالب اینه اینجا همه از خانواده شوهر توقع دارن براشون خونه بخره پس خانواده خودتون چی

مگه خونه ی دامادو پدر زن باید بخره

دخترم جهیزیه میبره تو این تورم و گرونی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بین حرفا به پدرشوهرت بگو فلان شیرو دیدی چقد خوشگله یا فلان کابینت و دیدی جدید مد شده آشپز خونه رو قشنگ می کنه پیش مادرشوهرت نه با پدرشوهرت تنها بودنی بگو این جوری فک کنم به دلخواهت بگیرن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

والا مادرشوهرم همه طلاهاشو حتی طلاهای عروسیشو ک میگف خیلی دوس دارره فروخت...من حتی ی تیک از طلاهاممم ...

عزیزم اینجا رو ول کن

اینجا به صورت پیش فرض خانواده شوهر دشمن و هیولا میبینند مگه خلافش ثابت بشه

کلا لطف خانواده شوهر رو هم زیر سوال میبزن

خوب نمیتونید کمی همخودتون هزینه کنید؟مثلا هر مقدار که اونا میخوان هزینه کنند ما به التفاوت رو خودتون بدبد فرضا اگر میخوان ۱۵۰ هزینه کابینت کنن و چیزی که شما دوست دارید ۲۰۰ میشه ۵۰ اضافی رو خودتون بدید