2777
2789
مال من یه دوس داره با اون میخوره یا با دوستاش ولی اذیت کنندس این رفتار سالی یکی دوبار باشه یه چیزی و ...

بهش بگو دوس ندارم بری با دوستات بخوری

اگه قبول نکرد ک مشروب بزاره کنار بگو پیش خودم بخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن باهاش مهربون باشی همین بنظرم هر جور شده بمون اگر دوسش داری معتاد ک نیست مشروبه تو سعی کن کار ...

این هفته مهربون ترین ورژن خودم بودممم ولی گند زددد😕

دعااا کن بشههههمن ک از خوشی فرار نمیکنممممم

انشالله توم زیاد گیر نده بخدا بعد طلاق بدتره داغون میشی هزارتا حرف میاد پشت سرت من خودم خیلی داغون شدم درسته شوهر الانم هزار برابر بهتره اما قبلی خیانت کرد و غیر قابل بخشش اما مشروب از خیانت ک بدتر نیست

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

والله ب مشاور گفت مشاورگفت برو باز تصمیم منطقی بگیر و از رو احساسات نگیر چون مشاور میدونه خانوادم مخ ...

خببب پس برو بازم فکر کن میخای الان بهش زنگ بزن بگوو نظرت درمورد حرفای مشاور چیه به نظرت بهم فرصت ندیممم؟!

این هفته مهربون ترین ورژن خودم بودممم ولی گند زددد😕

از نظر رابطه اینا باهم راحتین؟ من خودم عقدم اما رابطه ام دارم چون برام مهم نیس بلاخره شوهرمه گناه ک نیست ازون راه پیش برو ببین چجوری میشه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

عزمزم تو هم سعی کن آشتی کنی من خودم عقد قبلیم ۵ ساب طول کشید تا بخودم اومدم الان تازه دوباره ازدواج ...

من ولله دیگه انگار پیر شدم انقدر گریه کردم ها خیلی داغون شدمم

اگه طلاق بگیرم میدونم ک دیگه میمیرم دیگه

انشالله که اشتی کنیم

انشالله توم زیاد گیر نده بخدا بعد طلاق بدتره داغون میشی هزارتا حرف میاد پشت سرت من خودم خیلی داغون ش ...

درسته پس دعااا کن درس بشههه:)

الان رو هوااام کلا

از نظر رابطه اینا باهم راحتین؟ من خودم عقدم اما رابطه ام دارم چون برام مهم نیس بلاخره شوهرمه گناه ک ...

ن باااو باکره امم نمیتونم خودمو بندازم چاه بیخیال

من ولله دیگه انگار پیر شدم انقدر گریه کردم ها خیلی داغون شدمماگه طلاق بگیرم میدونم ک دیگه میمیرم دیگ ...

تا دیر نشده آشتی کن با شوهرت

اگه کلیاتش خوبه اشتی کن بفکر حرف کسیم نباش حتی شده دعوا کن باهاشون بگو طلاق نمیگیرم پشیمونم

من خودم خیانت دیدم و غیر قابل بخشش بود نتونستم بخشمش بخدا ۵ سال افسردگی شدید داشتم اصلا خودمم فراموش کردم تازه امسال بهتر شدم و ازدواج کردم شکر خدا شوهرم خیلی آدم خوبیه از هر نظر عالیه اما شماها با کوچیک ترین مشکل ک قابل حله طلاق نگیرین خودتون داغون میشین فقد

خببب پس برو بازم فکر کن میخای الان بهش زنگ بزن بگوو نظرت درمورد حرفای مشاور چیه به نظرت بهم فرصت ندی ...

باهاش ت پیام ها حرف میزنم اما با پیام ها منظورمونو اشتباه میگیریم

خودش میدونه مسخوام برگردم باز میگه ت باید کاری کنی ک بگی برمیگردهم ب خانوادت