2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با کی ازدواج میکنیدوست بودین؟!

دو سالخ گذشته که از قبلی جدا شدم دارم با یه ادم جدید ازدواج میکنم

نه نبودیم سنتی بود

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

الانشم سنتیه؟!

نخیر

خودش منو دید چند ماه با هم تلفنی صحبت کردیم و اومدن خواستگاری

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

من الانم عقدم اما پنج سال قبل یک عقد ناموفق داشتم ک چندین سال درگیرش بودم تا بخودم اومدم الان خوبم و از شوهرم راضیم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

منم داغونم اعصابمممم کلا بهم ریختسچن روزه نمیحرفین؟

من حتی حوصله حرف زدن با کسی ندارمم انگار همه چی ت درونم مرده

۱/۵نیم بود حرف نمیزدیم

اخرش من رفتم بهش پیام دادم الان دو سه هفته هس باهم حرف میزنیم کم و بیش

الان ۷۵روز بود ک کنار هم نیستیم

خوشبخت بشی عزیزممم من خیلی میترسممالانم دلم خیلیی میگرههه،ت چرا جدا شدی

باید از تصمیمت مطمئننننن بشی

من بار اول که این تصمیم گرفتم مطمئن نبودم زود بود حالم بد بود همش گریه میکردم.اونا فرصت خواستن منم فرصت دادم خوب امتحانش کردم تو شرایط مختلف قرارش دادم شناختمش مشاوره رفتیم با روانشناس صحبت کردم خانوادم هم فهمیدم که خوب نیست و وقتی مطمئنننن شدم تمومش کردم و هیچوقت ذره ای احساس پشیمانی نداشتم هیچوقت

بعد از طلاق فقط احساس ازادی داشتم.چرا دروغ بگم سخته ولی بایو بلافاصله تو اجتماع در بیای با مردم حرف بزنی بری بیای با اعتماد به نفس

بعد از چند ماه همه چی اروم میشه

شکاک بود و اختلال خودشیفتگی هم داشت

من الانم عقدم اما پنج سال قبل یک عقد ناموفق داشتم ک چندین سال درگیرش بودم تا بخودم اومدم الان خوبم و ...

شکررر

چن ماهه عقدین؟

دومیو دوست بودین؟

من حس میکنم اشنباه میکنممم میدونی یجورایی کم اهمیت میده بهم رفیق بازه مشروب میخورههه کمم ن شاید سه روز یه بار ...دیگ اعتمادی به هیچ کس ندارم میگم همه اینجورین🥲💔