پیش مشاور رفتم گفت اگ تغییر کنه قبولش کن ولی تغییر نکرد ...💔🥲هی بی اهمیتی ،هی اذیتم میکنه تقصیر خو ...
من پیش مشاوده رفتم گفت یک ساعت هم باهاش جایی نرو نمیشه بهش اعتماد کرد😐🤦♀️با روانسناس تلفنی حرف زدم گفت نمیگم به کسی ولی به تو میگم تمومش کن و خودتو بدبخت نکن این درست نمیشه
حس میکنم هتوز مطمئن مطمئن نیستی.فعلا عروسی نگیرید رفتارتو باهاش تغیر بده با محبت باش دیدی نمیشه جدی باش ببین میتونی بگیریش دست مشکلش چیه نشد تمومش کن
دوسم داشت تغییر میکرد،درامد انچنانی نداره ،اخلاقش خوبه اگ بد نشه فردا این مشروبو چیکار کنمممم؟!
با خوبی بگو ببین ازدواج یعنی تفاهم یعنی قبولش کنی هر طوری هست ازین جدا شی از کجا مطمئنی نفر بعدی بهتره یا اصلا برات خاستگار میاد؟ روحیه ات چی میشه میتونی درد جدایی و طلاق رو تحمل کنی؟ ب اینایی ک اینجا فرتی میان حرف طلاق میزنن توجه نکنن اینا یا بچن یا اصلا شوهر ندارن از منی ک یبار جدا شدم بتو نصیحت تا میتونی بگذر گذشت کن من خودم هیچ راهی نبود بمونم وگرنه جزئیات برام مهم نبود
بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤