2777
2789
باید از تصمیمت مطمئننننن بشی من بار اول که این تصمیم گرفتم مطمئن نبودم زود بود حالم بد بود همش گریه ...

پیش مشاور رفتم گفت اگ تغییر کنه قبولش کن ولی تغییر نکرد ...💔🥲هی بی اهمیتی ،هی اذیتم میکنه تقصیر خودشو هم گردن نمیگیره😕

شکرررچن ماهه عقدین؟دومیو دوست بودین؟من حس میکنم اشنباه میکنممم میدونی یجورایی کم اهمیت میده بهم رفیق ...

ببین اگر کلیاتش خوبه این اشتباه رو نکن و جدا نشو چون طلاق خیلی سخته من ک خودم چندین سال طول کشید تا خوب شدم

نامزد من بهم خیانت کرد و نتونستم ببخشمش و جدا شدم

نامزد الانم ن دوست نبودم عزیزم سنتی بود اما عاشق همیم

پیش مشاور برو بنظرم احساسی تصمیم نگیر

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش مشاور رفتم گفت اگ تغییر کنه قبولش کن ولی تغییر نکرد ...💔🥲هی بی اهمیتی ،هی اذیتم میکنه تقصیر خو ...

من پیش مشاوده رفتم گفت یک ساعت هم باهاش جایی نرو نمیشه بهش اعتماد کرد😐🤦♀️با روانسناس تلفنی حرف زدم گفت نمیگم به کسی ولی به تو میگم تمومش کن و خودتو بدبخت نکن این درست نمیشه

حس میکنم هتوز مطمئن مطمئن نیستی.فعلا عروسی نگیرید رفتارتو باهاش تغیر بده با محبت باش دیدی نمیشه جدی باش ببین میتونی بگیریش دست مشکلش چیه نشد تمومش کن

کلیاتش مثلا چی؟!

یعنی اگر دوستت داره اگر کارش خوبه اگر دارمدش خوبه اگر مستقله و درگیر حرف خانوادش نیست

اگر اخلاقش خوبه اگر درکت میکنه پس بمون

بفکر رفیق بازی اینا نباش اونا کم کم درست میشه

سعی کن محبت کنی بهش تا جذبت بشه چنوقته عقدی عریزم؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

من پیش مشاوده رفتم گفت یک ساعت هم باهاش جایی نرو نمیشه بهش اعتماد کرد😐🤦♀️با روانسناس تلفنی حرف زدم ...

خاهرر دعااا کن برامممم

بخدا دارم از همه حرف میشنوم ،من حاظرم اگ یه سری رفتاراشو بزاره کنار باهاش کنار بیاممم ولی کسیه ک میگههه تغییر نمیکنم:)

برا این مشاور قبل ازدواج(دوم) رفتین؟

یعنی اگر دوستت داره اگر کارش خوبه اگر دارمدش خوبه اگر مستقله و درگیر حرف خانوادش نیست اگر اخلاقش خوب ...

دوسم داشت تغییر میکرد،درامد انچنانی نداره ،اخلاقش خوبه اگ بد نشه فردا

این مشروبو چیکار کنمممم؟!

خاهرر دعااا کن براممممبخدا دارم از همه حرف میشنوم ،من حاظرم اگ یه سری رفتاراشو بزاره کنار باهاش کنار ...

چرا دقیقن شبیه منیی

من پدرم شدید ک طلاق بگیرممم خانواده راضیی ب طلاقن

اما من میگم من برمیگردم

الان هم دارم تلاش میکنم تغییر بدم اما انگار ن انگار

ت هم دوره طلاقو میگذرونی؟

من اشتباه بزرگم این بود رفت برا طلاق توافقی

خاهرر دعااا کن براممممبخدا دارم از همه حرف میشنوم ،من حاظرم اگ یه سری رفتاراشو بزاره کنار باهاش کنار ...

خیلی بده اینطوری واقعا چون قبکل نداره مقصره

اره رفتم دیگه اشتباه بار قبلو نکردم و الانم تا بعد عید. عقد نمیکنیم و نامزدیم که بازم ببشتر همو بشناسیم

دوسم داشت تغییر میکرد،درامد انچنانی نداره ،اخلاقش خوبه اگ بد نشه فردا این مشروبو چیکار کنمممم؟!

با خوبی بگو ببین ازدواج یعنی تفاهم یعنی قبولش کنی هر طوری هست ازین جدا شی از کجا مطمئنی نفر بعدی بهتره یا اصلا برات خاستگار میاد؟ روحیه ات چی میشه میتونی درد جدایی و طلاق رو تحمل کنی؟ ب اینایی ک اینجا فرتی میان حرف طلاق میزنن توجه نکنن اینا یا بچن یا اصلا شوهر ندارن از منی ک یبار جدا شدم بتو نصیحت تا میتونی بگذر گذشت کن من خودم هیچ راهی نبود بمونم وگرنه جزئیات برام مهم نبود

چرا دقیقن شبیه منییمن پدرم شدید ک طلاق بگیرممم خانواده راضیی ب طلاقناما من میگم من برمیگردم الان هم ...

مامان بابای منم میگن طلاق بگیرر ،اره ولی هنوز درخاست طلاق نداده ما میگیم طلاق توافقییی