2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان بابای منم میگن طلاق بگیرر ،اره ولی هنوز درخاست طلاق نداده ما میگیم طلاق توافقییی

ببین اگه دوسش داری اولن نرو برا طلاق

بعد اگه رفتی طلاق اصلا توافقی نگیر

اگه دوسش نداری میخوای از دسش زودتر راحت بشی اونوقت طلاق توافقی بگیر

من الان عین سگ پشیمونم رفتم برا طلاق توافقی

با خوبی بگو ببین ازدواج یعنی تفاهم یعنی قبولش کنی هر طوری هست ازین جدا شی از کجا مطمئنی نفر بعدی بهت ...

مشروب ،دروغ ،اهمیت ندادن جزئن ؟

بخدا گذشتم حرف زدم باهاش گفتم بیا با حرف، درستش کنیممم

ولی اون هی بدترش میکنه بی توجهی ،اذیت،کاراشو تکرار میکنه ...

دقیقااااا،ولی حس میکنم یه چیز جدیههه مال ت چن روز یه بار میخوره نپرسیده بودی ازش؟!

مال من پیش خانوادش میخوره

اولش نهه

اما بعدش دیدم میخوره بهش سخت گرفتم گفتم مخالفم اما چند بار یک بار تکرار کرد

الان هم گفت من از مشروب متنفرم گفتم زندگیتو میخوای باید بزاری کنار اما میگه برا زندگیم میزارم کنارر همه ایند رو نمیدونمم....

مشروب ،دروغ ،اهمیت ندادن جزئن ؟بخدا گذشتم حرف زدم باهاش گفتم بیا با حرف، درستش کنیمممولی اون هی بدتر ...

قهر کن شاید درست شد اون ب خودت بستگی داره چجوری ادبش کنی بهش بفهمونی ک از دروغ خیلی بدت میاد اما طلاق نگو برین پیش مشاور

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

قهر کن شاید درست شد اون ب خودت بستگی داره چجوری ادبش کنی بهش بفهمونی ک از دروغ خیلی بدت میاد اما طلا ...

طلاقو مطرح کردممم ، پیش مشاورم نمیادد خودم تنهایی رفتممم

قبول کرده بودیم باهم حرف بزنیم ولی امروزم دعواا کردیممم

تقصیر اون بود نا مننن

از پنج ظهر گوشیشو برنمیداشت بهم برگشت گفت خابیده بودم یادم رف زنگ بزنم حس کردم دروغهههه وبازم دعوا شدد

چرا طلاق توافقی ن؟!الان ینی درخاست دادین؟!

چون اگه دوسش داری و میخوای برگردی برا طلاق توافقی نرو چون در عرض ۳ماه یا۱/۵ماه تموم میشه و راهی دیگه نداری

اره من از شدتت ناراحتی و بی عقلی رفتم دادم برا طلاق توافقی

الانم دوره مشاوره رو میگذریم چون میخوام برگردم خودم خورد میشم

مخصوصا ک خانوادمم راضی است برا طلاق

دیگه نمیدونم چکار کنم

اما اگه شاید شکایت کرده بودم پسره بیشتر دنبال بود

ن من الان خودمو بزنم ب در دیوار

مال من پیش خانوادش میخوره اولش نهه اما بعدش دیدم میخوره بهش سخت گرفتم گفتم مخالفم اما چند بار یک بار ...

مال من یه دوس داره با اون میخوره یا با دوستاش ولی اذیت کنندس این رفتار سالی یکی دوبار باشه یه چیزی ولی زیاده برا این

طلاقو مطرح کردممم ، پیش مشاورم نمیادد خودم تنهایی رفتمممقبول کرده بودیم باهم حرف بزنیم ولی امروزم دع ...

یکم حساسیت رو بزار کنار گلم چند وقته عقدین؟

با خوبی و محبت سعی کن حرفتو بگی تو روش نگو دروغگو اونم مرده غرور داره هر چقدرم ک بد باشه

انشاالله درست میشه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

یکم حساسیت رو بزار کنار گلم چند وقته عقدین؟ با خوبی و محبت سعی کن حرفتو بگی تو روش نگو دروغگو اونم م ...

نگفتم دروغگووو ،اگ بزنگههه حرف میزنم دوباره باهاااش ببینم چی میشه زنگم نزنه ک هیچ😕

ینی مشروب حاد نیس این تازگیا زیاد کرده شاید ت یه هفته دوبار مصرف کننه

اهمیتم نمیده مثل قبل نیس محبتاش

نگفتم دروغگووو ،اگ بزنگههه حرف میزنم دوباره باهاااش ببینم چی میشه زنگم نزنه ک هیچ😕ینی مشروب حاد نیس ...

سعی کن باهاش مهربون باشی همین بنظرم هر جور شده بمون اگر دوسش داری معتاد ک نیست مشروبه تو سعی کن کاری کنی بزاره کنار

چون اگه دوسش داری و میخوای برگردی برا طلاق توافقی نرو چون در عرض ۳ماه یا۱/۵ماه تموم میشه و راهی دیگه ...

عزمزم تو هم سعی کن آشتی کنی من خودم عقد قبلیم ۵ ساب طول کشید تا بخودم اومدم الان تازه دوباره ازدواج کردم