2777
2789
وقتی ترک نمیکنه چاره چیه والله بهتر از اینکه پیش دوستاش بخوره حداقل با ت وقت میگذرون شاید اونوقت تون ...

اره گفتم میگ ترک میکنم ،نمیکنه خیلیم ک زوم کردم گفت من اینم ترک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله توم زیاد گیر نده بخدا بعد طلاق بدتره داغون میشی هزارتا حرف میاد پشت سرت من خودم خیلی داغون ش ...

میدونم چیمیگییی

ولی من پیش قدم نمیشممم اگ زنگ بزنه حرف میزنممم وقتی پیش قدم میشم ترس نداره

باهاش ت پیام ها حرف میزنم اما با پیام ها منظورمونو اشتباه میگیریمخودش میدونه مسخوام برگردم باز میگه ...

میدونی بجو نظرت چیه من میخام یه فرصت دیگ به رابطههه بدمم ببین چی میگهه ،البته اگ دوس داشته باشی

تا دیر نشده آشتی کن با شوهرت اگه کلیاتش خوبه اشتی کن بفکر حرف کسیم نباش حتی شده دعوا کن باهاشون بگو ...

هیی چقدر درد کشیدی

اره مشکل با یکم حرف درست میشد دخالت خانواده ما رو ب اینجا کشیوند

من میخوام برگردمم تلاشم تا اخر لحظه میکنم

انشالله خوشبخت بشی

هیی چقدر درد کشیدی اره مشکل با یکم حرف درست میشد دخالت خانواده ما رو ب اینجا کشیوندمن میخوام برگردمم ...

اره خیلی اذیت شدم حتی تاثیراتش الانم مونده شکاک شدم خیلی مرسی گلم

از همین فردا خیلی قاطعانه بگو شوهرمو دوست دارم میخام برگردم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

ت مخالف نیستی شوهرت مشروب بخوره؟

ن اگر بخوره نمیتونم مجبورش کنم نخور من شوهرم با اینکه مقیم آلمانه اصلا اینچیزها نمیخوره اما اگر بخوره هم من نمیتونم چیری بگم چرا میگم اما وقتی گوش نده چیکار کنم هر کسی بدیهای خودشو داره

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

چطور اشناا شدیخودتم میری اونجاااا؟

سنتی آشنا شدیم پسر خاله دامادمون هست

اره منم قراره برم پیشش اگر کارم پیش بره

شکرر انشالاه همه چی اوکی میشهههههدعااا کن کارمنم درست بشههههه:)

انشالله عزیزم گاهی فک میکنیم رفتارمون ایراد نداره اما باید گاهی ب رفتار خودمونم نگاه کنیم

زندکی یعنی گذشت یعنی مهربانی یعنی محبت

انشالله ترک کنه مشروب رو عزیزم

اره خیلی اذیت شدم حتی تاثیراتش الانم مونده شکاک شدم خیلی مرسی گلم از همین فردا خیلی قاطعانه بگو شوهر ...

اره مشاور بهم گفته تصمیمتو بگیر بهمون زنگ بزن

اما خانواده.......

چقدر پیششون گریه کردم

اره مشاور بهم گفته تصمیمتو بگیر بهمون زنگ بزناما خانواده....... چقدر پیششون گریه کردم

اصلا فرار کن با شوهرت والا

اونا بهتر از تو صلاحت و میدونن؟