2777
2789
عنوان

دفعه دومه مستاجرمون تذکر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4579 بازدید | 168 پست
صرفا همیشه هم این صدق نمیکنه ! گاهیم حق هست . امیدوارم یه جا مستاجر بشی یا بهرحال یه جا باشی طبقه با ...

عزیزم خواهشاً بگو اگه طبقه بالایی شاغل باشن و خونه نباشن و هیچ سر و صدایی نداشته باشن

ی روز نیم ساعت دو تا بچه مهمونشون سر و صدا کنن میری سر و صدا راه میندازی؟

یا با خودت نمیگی بزار نیم ساعت تحمل کنم چی میشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
بچه چهار ساله پاش صدا ندارهصدای بچه شون رو مخه خیلی ما بچه نداریم خدا شاهده صدای بچه شون رو میشنویم ...

چقدر حرفای خنده داری میزنی؟ مگه میشه بچه ی چهارساله پاش صدا نداشته باشه؟ خدا به داد مستاجرتون برسه،خدا به همه ی مستاجر ها یه خونه بده که گیر صاحب خونه های مثل شما نیفتن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد صاحبخونم توسرت اتفاقا🤣🤣🤣🤣

بابا بچه جان برو بیرون

عقده ای

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
چقدر حرفای خنده داری میزنی؟ مگه میشه بچه ی چهارساله پاش صدا نداشته باشه؟ خدا به داد مستاجرتون برسه،خ ...

نیم ساعت بوده چی شده مگه

استغفرالله عظمت خدا که نرفته

اگه من مستاجر بودم و اون صاحب خونه بازم همین نظر داشتی

مشخصه کی عقده ایه🤣نورچشم هایتتتتت🤣🤣🤣

آره نور چشم هامممممم

تو چرا داری میترکی بدبخت به خودت رحم کن

نیم ساعت بوده چی شده مگه استغفرالله عظمت خدا که نرفتهاگه من مستاجر بودم و اون صاحب خونه بازم همین نظ ...

چه فرقی میکنه،من مگه شما یا ایشون رو میشناسم؟ دلیل شمااصلا منطقی نیست؟ مستاجرهم آدمه

بچه چهار ساله پاش صدا ندارهصدای بچه شون رو مخه خیلی ما بچه نداریم خدا شاهده صدای بچه شون رو میشنویم ...

چرا اتفاقا پای بچه کوچیک خیلی صداش بیشتره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

منم با شما موافقم، توی اپارتمان نشینی طی روز باید کمی تحمل داشت و مدارا کرد، اما خب شب تایم استراحته ...

کجا زندگی میکنید کی طی روز حق سروصدا دارید ! کلا آپارتمان نشینی فرهنگ باید داشته باشی . نداستی نباید بری آپارتمان

چقدررربهت فشار اومده و هضم این قضیه برات سخت که یه نفر اومده بهت یه نقدی کرده برادرزادته استغفرلله خدا که نیست با یه تذکر یه ساعتتتت گریه کرددد ؟ مگه اومد زد تو گوشششش؟!!!!خیلی بزرگش کردی دیگه . بیرروونششش میکننممم ؟؟؟ این جی بود کفتی دیگه مگه مرغننن ؟؟ فوقش اینه سال دیگه قراردادنمیبندین اون هم یه خونه اجاره میکنه انگار حالا میرن توکوچه یخ میزنن زمستون 🫤🫤🫤

کجا زندگی میکنید کی طی روز حق سروصدا دارید ! کلا آپارتمان نشینی فرهنگ باید داشته باشی . نداستی نباید ...

تهرانیم عزیزم

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه ۴ ساله پاش صدا نداره ؟! من از صدای پای گربه بالایی عاصی شدم خدا خیرشون نده . اونوقت بچه ۴ ساله چطور صدا نداره

نیم ساعت بوده چی شده مگه استغفرالله عظمت خدا که نرفتهاگه من مستاجر بودم و اون صاحب خونه بازم همین نظ ...

چه مستاجر چه صاحب خونه .. فرهنگ آپارتمان نشینی اینه تو خونه ولو برا یک دقه توپ بازی نکنی . شاید طرف همون لحظه مریضه سردرده یا هرررچی . صدای پا روی مخ طرف هست . من به مستاجر میگفتم اگه هرچی ناراحتت کرد بگو بازم مراعات کنم . میگف اصلا نمیدونیم هستی یا نه !