اگه نمیخواین بخونید و بگید طولانیه اشکال نداره ولی من خیلی درموندم 😭😭😭
نمیدونم چکار کنم، فقط با مرگ و محو شدنم همه چی درست میشه، از روزی که اول مهر شد، من میخوام خودمو بکشم، امسال دوازدهمم، از روز اول مهر متوجه شدم دیگه هیچی درس تو ذهنم نمیره، نه اینکه نخوام نمیره
درحالی که باید روزی دوازده ساعت درس بخونیم و بقیه همکلاسیهام تو این 12 ساعت مثلا چندتا کتاب مرور میکنن و کلی تست کنکور میزنن، من کل ۱۲ ساعت شاید سه صفحه فقط متن حفظ بشم!!! وحشتناکه، اون سه صفحه رو بقیه نیم ساعته میخونن حتی کندخوان ترینها
اینکه تا الان چجوری هنوز تو مدرسه موندم با زجر و بدبختی، هرکاری بگید کردم، تغذیه مو عوض کردم مویز و بادوم در حد بی پولیم خریدم خوردم، تکنیک درس خوندن پومودورو چمیدونم هرکاررری بگید کردم، اما نمیتونم.
الان مثلا شنبه دودرس جامعه و دودرس فلسفه امتحان کلاسی داریم و من امروز 12 ساعا سر ۵ صفحه فلسفه خوندم اما بعدش موقع مرور چیزی یادم نمیومد
من چکار کنم چه بلایی سر مغزم اومده 😭
تروخدا نگید مشکلت تمرکزه که نداری یا تنبل و فلان همین الان میکشم خودمو تروخدا دردمو بیشتر نکنید😭😭💔
مامانم که مطمئنه من فرهنگیان قبولم و دیگه حقوق جدای خودمو دارم و بعدم معلم میشم و حقوق و... میگه کارت حقوقتم میدی دست من تازه، در این حد خوش خیاله که من قبول شم
پول هم نداریم ازون دسته محروم و زیرخط فقز ها هستیم مثلا وسیله نقلیه نداریم کلا حتی موتور یا مستاجریم کل حقوق بازنشستگی بابام اجاره و قبضه حتی سر اینکه واسه مدرسه یه بسته بیسکویت ببرم بخورم سرم منت گذاشته میشه و حتی حس گناه بهم میدن
با این وضع معلومه اگه قبول نشم چی میشه باید بمیرم 😭
بخدا هیچ امکاناتی هم ندارما یکدونه کتاب تست پول ندادن گفتن پی دی اف بزن ولی من آنقدر یادگیریم کنده وقت تست اصلا نمیکنم همش واسش کتابای مدرسه میره
چکار کنم😭😭