2777
2789

اگه نمیخواین بخونید و بگید طولانیه اشکال نداره ولی من خیلی درموندم 😭😭😭

نمیدونم چکار کنم، فقط با مرگ و محو شدنم همه چی درست میشه، از روزی که اول مهر شد، من میخوام خودمو بکشم، امسال دوازدهمم، از روز اول مهر متوجه شدم دیگه هیچی درس تو ذهنم نمیره، نه اینکه نخوام نمیره

درحالی که باید روزی دوازده ساعت درس بخونیم و بقیه همکلاسیهام تو این 12 ساعت مثلا چندتا کتاب مرور میکنن و کلی تست کنکور میزنن، من کل ۱۲ ساعت شاید سه صفحه فقط متن حفظ بشم!!! وحشتناکه، اون سه صفحه رو بقیه نیم ساعته میخونن حتی کندخوان ترینها

اینکه تا الان چجوری هنوز تو مدرسه موندم با زجر و بدبختی، هرکاری بگید کردم، تغذیه مو عوض کردم مویز و بادوم در حد بی پولیم خریدم خوردم، تکنیک درس خوندن پومودورو چمیدونم هرکاررری بگید کردم، اما نمیتونم.

الان مثلا شنبه دودرس جامعه و دودرس فلسفه امتحان کلاسی داریم و من امروز 12 ساعا سر ۵ صفحه فلسفه خوندم اما بعدش موقع مرور چیزی یادم نمیومد

من چکار کنم چه بلایی سر مغزم اومده 😭

تروخدا نگید مشکلت تمرکزه که نداری یا تنبل و فلان همین الان میکشم خودمو تروخدا دردمو بیشتر نکنید😭😭💔

مامانم که مطمئنه من فرهنگیان قبولم و دیگه حقوق جدای خودمو دارم و بعدم معلم میشم و حقوق و... میگه کارت حقوقتم میدی دست من تازه، در این حد خوش خیاله که من قبول شم

پول هم نداریم ازون دسته محروم و زیرخط فقز ها هستیم مثلا وسیله نقلیه نداریم کلا حتی موتور یا مستاجریم کل حقوق بازنشستگی بابام اجاره و قبضه حتی سر اینکه واسه مدرسه یه بسته بیسکویت ببرم بخورم سرم منت گذاشته میشه و حتی حس گناه بهم میدن

با این وضع معلومه اگه قبول نشم چی میشه باید بمیرم 😭

بخدا هیچ امکاناتی هم ندارما یکدونه کتاب تست پول ندادن گفتن پی دی اف بزن ولی من آنقدر یادگیریم کنده وقت تست اصلا نمیکنم همش واسش کتابای مدرسه میره

چکار کنم😭😭

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

مدرسه نرو لطفا اگر میبینی ب خاطر مدرسه از کنکوری خوندن عقب میافتی

نهایت هفته ای دو روز برو

سال کنکور کسی مدرسه نمیره عزیزم جدی میگم

بشین تو خونه و فقط تستی و تشریحی با هم جلو ببره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه نرو لطفا اگر میبینی ب خاطر مدرسه از کنکوری خوندن عقب میافتی نهایت هفته ای دو روز برو سال کنکور ...

بخدا مشکلم این نیست 😭 من اصلا کنکور فرض کن وجود نداشت فقط نهایی بود من نمیتونستم بخونم من هیچی تو ذهنم نمیمونه الان هرچی پریروز حفظ کردم یادم نیست

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

بخدا مشکلم این نیست 😭 من اصلا کنکور فرض کن وجود نداشت فقط نهایی بود من نمیتونستم بخونم من هیچی تو ذ ...

خب عزیزم مشکلت همینه دیگه

چرا حفظ میکنی؟

برو توی عمق کتاب و مفهمومی بخون

معناش رو درک کن

نه اینکه فقط حفظ کنی

اول از همه سعی کن ب خودتم باور داشته باشی تو حس میکنم داری ب خودت تلقین میکنی تواناییش رو داری عزیزم ...

اگر نشه؟ خیلی فکر کردم هیچ راهی جز خودکشی نمیمونه برام

باور کن مشکلم همینه حتی استرس یا اضطرابی تو وجودم نیست هرچی هست درموندگی و حس گریه و مرگه، بخدا هرکار بگی کردم ولی مثلا دیدی مامانبزرگا 80 سالشونه بهشون میگی بیا بهت سواد یادبدم میگن منکه دیگه یادگیری ندارم، من اونجوری شدم بخدا دهم یازدهم اینجوری نبودم

خب عزیزم مشکلت همینه دیگه چرا حفظ میکنی؟برو توی عمق کتاب و مفهمومی بخون معناش رو درک کن نه اینکه فقط ...

آره درست میگید منم منظورم همونه، معنا مفهومش کامل درک میکنم وقتی از رو متن میخونم، ولی بالاخره باید متن کتاب حفظ باشم واسه نوشتن تو برگه دیگه من نمیتونم بسپرم به ذهن، اونجوری درک میکنم که کتاب جلوم باز باشه بگن قشنگ عمیق و مفهومی این پاراگراف رو توضیح بده بگو منظورش چیه، اونجوری میتونم

اضطرابت زیاده برا همین

دردم همینه ذره ای اضطراب و استرس تو وجودم حس نمیکنم انگار از شدت زیاد بودن فکر و استرس و درموندگی احساساتم قفل کرده

اگر نشه؟ خیلی فکر کردم هیچ راهی جز خودکشی نمیمونه برامباور کن مشکلم همینه حتی استرس یا اضطرابی تو وج ...

ب خودت تلقین کردی

وقتی میگی اینجوری نبود

ب خودت باور داشته باش

توی همونی که دهم و یازدهم خوب بوده پس الانم میتونی عزیز دلم

این حس فاز منفی رو بیا بیرون

و در آخر هم اینکه اگر واقعا میبینی توان درس نداری خب نخون

ی کار دیگه ی چیز دیگه

همه که قرار نیست معلم و دکتر و مهندس بشن

برو ب کاری ک علاقه داری برس

واسلام

دردم همینه ذره ای اضطراب و استرس تو وجودم حس نمیکنم انگار از شدت زیاد بودن فکر و استرس و درموندگی اح ...

اره دقیقا. وقتی همش این فکر رو داری که باید قبول بشم والا مادرم ازم ناامید میشه و نگران مسائل مالی هستی مطمئنا اضطراب داری . اگر هزینه ی روانشناس نداری دارو بگیر. الونتا هم تمرکزت رو بالا میبره هم اضطرابت رو میاره پایین اما سرخود نخور . برو ویزیت شو.

ب خودت تلقین کردیوقتی میگی اینجوری نبود ب خودت باور داشته باش توی همونی که دهم و یازدهم خوب بوده پس ...

خانوادم آنقدر فقیرن که پول ندارن من حتی باهاش برم کتابخونه، چجوری تو این وضع من برم دنبال کار غیر درس😭😭

شرمنده ولی خیلی انرژی منفی میدی

خودت رو دوست داشته باش ، آرامش بگیر سعی کن انرژی مثبت داشته باشی به خودت تلقین کن میتونی واقعا موفق میشی تواناییش رو داری که تا اینجا اومدی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.