2777
2789

دلم واسه خودم میسوزه من خیلی به خودم مدیونم خیلی خودمو داغون کردم بهترین سالای زندگیم و کاری کردم به سختی بگذره درسته دست خودم نبود ولی اراده ای هم واسه خوب شدنم نکردم فقط رفتم دکتر اونا هم قرصایی مثل فلوکستین آسنترا دادن یماه خوردم خوب شدم قطع کردم باز شدم همون آدم.

راستش دیگه با هیچی ذوق نمیکنم نمیدونم چرا؟؟

همش از همین وسواس فکریه

تو بهترین لحظه زندگی هم یه غم عمیقی اون گوشه قلبمه

شده بار هااا و بارها سر یه فکری خودمو عذاب دادم باهاش کنار اومدم الان باز همون افکار باز همون افسردگی برگشته سراغم. حالم اصلااااا تحت هیچ شرایطی خوب نمیشه ذهنم پر از افکار منفی هس و فکر کردن به اتفاقای بد که نکنه؟؟؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم گرفتارشم نمیدونم باید چ کردبعضی وقتا دوس دارم مغزمو در بیارم بندازم دور از بس فکر و خیال سنگینم ...

دقیقا کاش میشد همین کارو کرد کاش میشد حافظم بره برنگرده

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

منم. زجر بدیه..

ورزش. معنویات نماز. دوستان شاد و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم. زجر بدیه..ورزش. معنویات نماز. دوستان شاد و...

وسواسم به حدیه که فکر میکنم اگه شادی کنم چند روز بعد یه بلایی سرم میاد.

کیا گرفتار این بیمارین. چیکار کردین واسه خوب شدن

خواهرم وسواس تمیزی داره

یه خواهرم وسواس فکری

فکرای بد همش فک میکنه شوهرش داره بهش خیانت میکنه

به مامانم به خواهرا همه شک داره به شوهر بدبختش

خون شوهره تو شیشش

همش به شوهرش میگه چرا اونجا رو نگاه کردی چرا اینجا رو نگاه کردی چرا دختره رو نگاه کردی حتما باهاش خپابیدی باهاش رابطه داری

وکلی فکرای سمی دیگه

خواهرم وسواس تمیزی داره یه خواهرم وسواس فکری فکرای بد همش فک میکنه شوهرش داره بهش خیانت میکنه به مام ...

کاش منم وسواس تمیزی داشتم

وسواس فکری خیلییی آزار دهنده س مغزم سرم به حدی درد میکنه که دوس دارم سرمو بکوبم به دیوار.

خدا به داد ابجیت برسه بد دردیه

باید واسه خودت سرگرمی و کار جور کنی تا وقت نکنی به این چیزا فکر کنی و خسته بگیری بخوابی

الان که دانشگاهم تموم شد بدتر شدم باز میرفتم اونجاسرگرم میشدم

خیلی وقته که فعالیت نکردم ولی خواستم بگم همدردم

منم خیلی خودمو درگیر کردم با این فکرای بیهوده میدونم بیخود و بیهوده ان ولی باززززم

گاهی میترسم زندگیمو از دست بدم سر همین فکرای بیخود

کاش منم وسواس تمیزی داشتموسواس فکری خیلییی آزار دهنده س مغزم سرم به حدی درد میکنه که دوس دارم سرمو ب ...

شما فکرای چی میکنی اون فقط خیانت

فک میکنه شوهرش باعالم ادمه و زندگی شون خیلی تلخه

چند مرتبه شوهرشم کتکش زده ولی این بدتر شده جای بهتر شدن