2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید زندگیو واسم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 85 پست
🥲🥲🥲هی باجی

هعییی

میدونی من ب این نتیجه رسیدم پزشک و اینام هیچ کمکی نمیتونن کنن

فقط باید خودمون ی راهی پیدا کنیم هی تمرینش کنیم تا بتونیم این عادت رو تغییر بدیم. ولی نیاز ب ی همت و کلی امید و انگیزه و روحیه هس ک من هیچ کدومو ندارم حوصله هیچیو ندارم پس هی همین وضع ادامه پیدا میکنه.

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی وقته که فعالیت نکردم ولی خواستم بگم همدردم منم خیلی خودمو درگیر کردم با این فکرای بیهوده میدونم ...

چقدر درکت میکنم

من چندسال پیش توسط ینفر تهدید شدم هنوزم که هنوزه باز میگم نکنه پیداش شه؟؟نکنه نکنه این نکنه ها زندگیوبرام جهنم کرده

تازگیا فکر از دست دادن عزیزهام دیوونه م کرده . اونروز موهای مامانم و نگاه میکنم میبینم تازگیا کلی سفید شده اینم یه فکری شده واسم. میرم مغازه فروشنده یه حرف تند میگه تا دوروز اون حرف تومخمه. شوهرم یه حرفی میگه که اگه حرفش باب میلم نباشه هفته ها خودمو آزار میدم میریزم تو دلم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

چقدر درکت میکنممن چندسال پیش توسط ینفر تهدید شدم هنوزم که هنوزه باز میگم نکنه پیداش شه؟؟نکنه نکنه ا ...

چقدررررررمنی

کاش میشد بفهمیم چرااا انقدر خودمونو اذیت میکنیم کاش میشد به مغز واموندمون🤪بگیم چته بابا اینهمه فکر وخیال لازم نیست 😩

شما فکرای چی میکنی اون فقط خیانت فک میکنه شوهرش باعالم ادمه و زندگی شون خیلی تلخه چند مرتبه شوهرشم ک ...

نه من اصلا به خیانت فکر نمیکنم من از آینده میترسم خیلی میترسم کاش زمان بره جلو همش همینو میگم

چند سال پیش قبل ازدواجم یکی تهدیدم کرده بود بعد ازدواجمم پیداش شد ولی کاری نکرد الان باز افکار منفی اومدن سراغم نکنه باز پیداش شه نکنه باز بیاد نکنه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

وای منم این مشکلو دارم از بچگی...دیگه خسته شدم از دست خودم .منفی نگرم خیلی

فکر کنم یکمم ارثی هس پدرم و خانواده ش هم اینشکلین😔

هعییی میدونی من ب این نتیجه رسیدم پزشک و اینام هیچ کمکی نمیتونن کنن فقط باید خودمون ی راهی پیدا کنیم ...

دقیقا هیچکس نمیتونه کاری کنه جز خودمون

چقدررررررمنی کاش میشد بفهمیم چرااا انقدر خودمونو اذیت میکنیم کاش میشد به مغز واموندمون🤪بگیم چته باب ...

کاش میشد

همین الان که دارم مینویسم هم میگم نکنه وقتی این تاپیک و زدم باز یه اتفاقی برام بیفته

فکر کنم دیوونه شدم

نگران نباش منم همینجورم.فقط خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم .مغز ما که ازاول اینجور نبوده ما اینجو ...

اره ولی نمیتونم حال خودمو خوب کنم😔😔😔

چقدر درکت میکنممن چندسال پیش توسط ینفر تهدید شدم هنوزم که هنوزه باز میگم نکنه پیداش شه؟؟نکنه نکنه ا ...

منم فکر از دست دادن دیونم کرده...

الانم نصف شب حالم بد شد.

فقط دعا و توسل که خدا به من و داداشم علیرضا و مامانم لیلا کنارهم عمرطولانی باسلامتی و بندگی و رزق بده...بعدِ حداقل ۴۰ سال ...ما ۳ تا رو باهم ببر بهشت !

دارو هم مصرف میکنم...یهو اینجور شدم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام