2777
2789
عنوان

هرکی می تونه لطفا بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی خانوادش فوت کردن؟نکنه اینم دروغ گفته

خودش گفت یکی از دوستای دیگش اونم گفت اتفاقا اون دوستش هم خودش خانوادش فوت کردن قبلا با خانواده این زندگی می کرده اینا که فوت کردن اونم رفته خونه خودشون تنها مجازی هست من کلا چند مدت بیشتر نیست می شناسم و یک روز بود که اوکی شده بودیم که این جوری ده روز نبود و امروز اومد

کما چ کوفتیه ..تو چقدر ساده ای

نمی دونم فامیل هاشون گفت این و 3 تا دیگه از دوستاش که یکی دیگش رو من می شناسم و یکی دیگش هم داداش خود همین فامیلشون بود کما هستن از این ها غیر از این اونی که من می شناسم سطح هوشیاری پا این هست هیچ خبری هم ازش نیست رل اونم نگرانش هست اینم گفت امروز مرخص شدم هم گوشی اومده دستم به تو پیام دادم

نمی دونم فامیل هاشون گفت این و 3 تا دیگه از دوستاش که یکی دیگش رو من می شناسم و یکی دیگش هم داداش خو ...

چی بگم والا رابطه ای که ایقد شک توشه ب چ دردت میخوره ...بعدم همین پسره یه روز میذاره میره تو میمونی و فرصت های از دست رفته ...چند سالته؟؟

چی بگم والا رابطه ای که ایقد شک توشه ب چ دردت میخوره ...بعدم همین پسره یه روز میذاره میره تو میمونی ...

هعی قلا هم یک بار این جوری شد یا قبلی 1 سال و 7 ماه و خورده ای بودم

24 سالم هست

خب عاقلانه وارد رابطه شو بلاخره داری وقت میذاری بنظرم ب خواستگارت فکر کن

قبلی عاشقش بودم به خاطرش کلی خاستگار هام رد کردم گیج می زنم خاستگارمم از نظر مالی از مال با لا تر ولی از نظر فرهنگ یکم پا این تر بعدم شغلش شیرینی فروشی هست نمی دونم چکار کنم دلم می خواد ازدواج کنم خوشبخت بشم ولی این پسره هم ناراحت نشه

الکی میگه

آخه دوستش هم گفت بعدم اینا روستا زندگی می کنن دوستش هم خودش پدر و مادرش فوت کردن تا قبلش با خانواده این زندگی می کرده اینا که فوت کردن اونم رفته خونه خودشون تنها مجازی هست نمی شه دروغ و راست فهمید آخه هرچی گفتم عکس بده نداد گفت دستم شکسته پام شکسته صورتم رفته شیشه ماشین بد شده عکس نداد که نداد گفته بود 2 ماه دیگه می خواد بیاد مشهد دیدنم ولی با این اوضاع نمی دونم میاد یا نه