2777
2789
عنوان

هرکی می تونه لطفا بیاد کمک

411 بازدید | 92 پست

من با یک آقا پسری تو اینترنت آشنا شدم همون روز که اوکی شدیم ظهرش که غیب شد 10 روز می شه تا امروز همین امروز برگشته پیام داده قبلش هم یکی از فامیل هاشون اومد گفت این یا یکی دیگه از بچه های گروه که می شناختم تصادف کردن تو کما هستن بعد من چند وقت پیش ها خاستگار اومد برام خوب بود حالا شاید دوباره هم بیان برای حرف های بعدی من فکر نمی کردم این پسره بر گرده حالا نمی دونم اینو چکار کنم خاستگار چکار کنم حالم خوب نیست گیجم بیشتر دوست دارم ازدواج کنم خوشبخت بشم این پسره هم حساس که باهاش آشنا شدم نمی دونم چکار کنم تو کما بوده یک هفته تصادف کرده بنده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه شب با دوست هاش تو ماشین بودن کامیون می پیچه جلوشون تصادف می کنن

الان از کما در اومده بهت پیام داده؟و تو باور کردی؟باورش واسه من سخته مگر اینکه مطمئن باشی تصادف کرده و عکسی چیزی دیده باشی ازش یا تماس تصویری ای چیزی

با شما مخالفم.

رو خواستگارت تمرکز کن عزیزم کما رفتن و فامیل جای طرف بیاد بهت خبر بده شبیه سناریو بچه دبیرستانیاس بی ...

بعد از چند روز فامیل اومد اونم فامیل این پسره نه فامیل یکی از دوست های دیگشون که اونم تصادف کرده همراه اینابوده

دلم می خواد خاستگار ولی نمی خوام اینم ناراحت بشه چکار کنم

بعد از چند روز فامیل اومد اونم فامیل این پسره نه فامیل یکی از دوست های دیگشون که اونم تصادف کرده همر ...

حداقل امارشو بگیر، کدوم بیمارستانه مثلا کدوم بخشه

دکترش کیه

ببین جواب میده یا بهونه میاره و میخواد بپیچونه

الان از کما در اومده بهت پیام داده؟و تو باور کردی؟باورش واسه من سخته مگر اینکه مطمئن باشی تصادف کرده ...

نمی دونم می گه امروز مرخص شدم خونه هستم سرم درد می کنه هرچی هم می گم عکس بده می گه قیافم بد شده عکس نمیدم

حداقل امارشو بگیر، کدوم بیمارستانه مثلا کدوم بخشه دکترش کیه ببین جواب میده یا بهونه میاره و میخواد ب ...

یک شهر دیگه هست اسم بیمارستان گفت ولی من نمی شناسم بیمارستان شهر دیگه هست

یک شهر دیگه هست اسم بیمارستان گفت ولی من نمی شناسم بیمارستان شهر دیگه هست

اطلاعات با جزئیات بیشتری بخواه ،الکی بگو اشنا داری اونجا میخواد یه سر بیاد مثلا

یه همچین چیزایی

طرف تا یه جایی میتونه دروغ بگه

به نظر من شبیه خالی بندیه ولی خب اگه خودت اصرار داری میتونی تهشو دربیاری