2777
2789
عنوان

هرکی می تونه لطفا بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 92 پست
وا مگه ازدواجت شوخی برداره؟یا از یکیشون خوشت میاد یا خوشت نمیاد دیگ...مگه به اون پسره قول ازدواج داد ...

آره از اول قصدمون ازدواج بود ولی وقتی رفت من نمی دونستم این بلا سرش اومده فکر کردم همین جوری شده خاستگار اومد و دیگه اونا هم خوششون اومد من بدم نیومد حالا معلوم نیست برای بار دوم هم بیان یا نه من فکر نمی کردم بر گرده یک دفعه امروز اومد و قبلش هم یکی از فامیل هاشون اومد گفت این تو کما هست و فلان بعد از چند روز بعد باز بعد از چند روز بعدش این اومد کلا نبودش ده روز شد هی گیر کردم بین همه چیز مغزم قفل کرده هیچکس هم نیست یک راهنمایی درست و درمون بهم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمه بیمارستان رو بپرس از تو گوکل شماره اون بیمارستان رو پیدا کن و زنگ بزن بگو فلان مریض اونجا بستری ...

این هم حرفیه ولی من فامیلش نمی دونم فقط اسم خودش می دونم با یکی دیگه که اونم با این باهم کما بودن این دوتا می شناسم

. بازم میگم ببین کدوم شرایطش بهتره...خب اگه پسره قصد ازدواج داره اوکیش کن

از دوتا شهر مختلف دوتا قوم مختلف خانواده نداره روستا زندگی می کنه اینا مهم نیست ولی مجازی هست معلوم نیست کی برسیم من 24 سالم هست خیلی دلم می خواد ازدواج کنم خوشبخت بشم نمی دونم چکار کنم

ادرس بیمارستانو بگیر ببین راست میگن

باشه ببینم می تونم آخه هرچی گفتم عکس بده نداد گفت دستم شکسته پام شکسته صورتم رفته شیشه ماشین بد شده عکس نداد

ولی دلم آتیش می گیره خانوادش فوت کردن تنها هست می گه ترکم نکن 😔