2777
2789
عنوان

هرکی می تونه لطفا بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 92 پست
چه مدتی توی رابطه هستید؟

یک چند هفته قبل از اینکه وارد رابطه بشیم فقط حرف می زدیم چون مالک گروه بود بعدش هی دوبار رفت بعد از چند روز بر گشت بعدش یک روز اوکی شدیم که همون روز که اوکی شدیم ظهرش دیگه رفت و الان بعد از ده روز اومده مف شه گفت یک روز تو رابطه بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مطمئنی خواستگارتو رد کنی این سواستفاده نمیکنه میاد میگیرتت؟الکی بگو خانوادم بله گفتن

نمی دونم گفته دو ماه دیگه میاد دیدنم معلوم نیست چی می شه مجازی هست میاد با این اتفاق افتاد یا نه خانواده نداره خانوادش فوت کردن خودش تنها زندگی می کنه از دو قوم مختلف هستیم و خیلی چیز های دیگه

یک چند هفته قبل از اینکه وارد رابطه بشیم فقط حرف می زدیم چون مالک گروه بود بعدش هی دوبار رفت بعد از ...

بنظر من اصلا نباید وقتتو پاش هدر بدی
برو سراغ خواستگارات خواهر بختتو باز کن

هعی آتیش می گیرم وقتی می گه تنهام نزاری

خب بنظرم بهتره اگر میخوای رابطه رو تموم کنی الان بهترین زمانه چون مجازیه و هنوز همدیگرو ندیدید و اونطوریییی هم عشق و علاقه بینتون جریان نگرفته

ولی بازم ببخشید اینو میگم اما فکر نکنم این رابطه لانگ دیستنس به جایی برسه و اگر هم برسه خیلی طول میکشه حداقلش چند سال

خب بنظرم بهتره اگر میخوای رابطه رو تموم کنی الان بهترین زمانه چون مجازیه و هنوز همدیگرو ندیدید و اون ...

هعی حالا ببینم خاستگار دوباره میاد یا نه بعد تموم کنم دلم براش می سوزه

کسی که کما رفته تا چند روز اعصاب نداره فکرش درست کار نمی کنه .. با واتساپ تماس تصویری بگیر

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اگه پسره قصدش جدیه ببین کدوم شرایطشون بهتره دیگه

آره جدی هستن هر دو ولی مجازی هست معلوم نیست کی بیاد کی بشه این خاستگار دیگمم نمی دونم بعدم می گم با خاستگارم باشم این پسره چکار کنم ناراحت نشه چی بگم چکار کنم

آره جدی هستن هر دو ولی مجازی هست معلوم نیست کی بیاد کی بشه این خاستگار دیگمم نمی دونم بعدم می گم با ...

وا مگه ازدواجت شوخی برداره؟یا از یکیشون خوشت میاد یا خوشت نمیاد دیگ...مگه به اون پسره قول ازدواج دادی که ناراحت شه؟.