2777
2789

راستش من آدمیم که برا چیزای کوچیک ذوق میکنم و خوشحال میشم مثل : اینکه هوا ابری باشه، گیاهم برگ جدید دربیاره ، کتاب جدید بخرم ، لاک خوش رنگ بگیرم ، برا اطرافیانم کادو بخرم ، مدل موی جدید یاد بگیرم ، آرایش کنم ، اتاقمو مرتب کنم و ...🫠✨

ولی امروز نمیدونم بحث سر چی بود ، بهم دوستم در اومد گفت که تو خیلی ساده ای که با همچین چیزایی خوشحال میشی مردم خونه و ماشین میخرن ذوق میکنن اونوقت تو🥲🥺خیلی ع حرفش ناراحت شدم ، یعنی من واقعا احمقم ؟!

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا زندگی واقعی ینی اینگه از چیزای کوچک خوشحال بشی

من واقعاً اینجوری حالم خوبه اما بقیه ...

همیشه حس میکنن من ساده ام

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

برای منم ذوق اینچیزا بیشتر از چیزای دیگس

آخه خونه و ماشین فوقش چندروز ذوق داشته باشه ولی چیزای کوچیک هرروز تکرار میشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ن عزیزم تو یه مجرد خوشحالی فککنمخوش ب حالتدوستتو ول کن

من خیلی تو زندگیم اذیت شدم ، الان دیگه بیخیال شدم که با همچین چیزایی خوشحال باشم

چرا ؟!

همین که باعث شد ذهنت درگیرش بشه و تاپیک زدی برای این قضیه

و همینکه تایید میکنی خودت

یعنی هستی

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️