2777
2789
عنوان

وقتی برا چیزای کوچیک ذوق می‌کنی یعنی ساده و احمقی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشحال شدن برا چیزای کوچیک اتفاقا نشانه ی روح و روان سالم هست

من اطرافیانم همچین حسی بهم میدن که کم دارم ...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

برای منم ذوق اینچیزا بیشتر از چیزای دیگسآخه خونه و ماشین فوقش چندروز ذوق داشته باشه ولی چیزای کوچیک ...

:)خیلی درسته حرفت

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

همین که باعث شد ذهنت درگیرش بشه و تاپیک زدی برای این قضیهو همینکه تایید میکنی خودتیعنی هستی

من تایید نمیکنم ...

نه اتفاقا خیلی خوبهیه روزایی تو زندگیت میاد بهش میگن بزرگسالیتنها سوالت این میشه چرا چیزی خوشحالت نم ...

انقد مردم سخت خوشحال میشن که یادشون میره کی خوشحال بودن اصن

منم با چیزای کوچیکذوق میکنم

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

🫶😁سلام دوستم

سلام🤭

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️