2777
2789
عنوان

خونه بابام قهرم شوهرم نمیاد دنبالم

421 بازدید | 26 پست

میگه تو ادم شکاکی هستی نمیخامت  بحثمون سر این شد بعد هی بچه گریه میکرد برا موبتیل اونم قاطی کرد   منو پرت کرد سرم خونی شد اومدم قهر 

ولی میگه نمیخامت شکاکی و نمیاد دنبالم 

حالا تو  هال پذیرای که مخصوص مهمونا  می خوابیم   خانوادم اصلا راضی نیستن میگن کثیف میشه بزور اونجا میخوابیم  میگه برو با خواهرات بخواب تو یک اتاق که میشیم با خواهرام و بچم ۴ نفر  و بیشتر اوقات هم مامانم تو اتاق  خواهرم منم افسردگی گرفتم میخام تنها بخوابم از یه سمت بچم تو شلوفی نمیخوابه

حالا  پذیرای مال مهمونا خیلییی سرد شده خیلی اصلا ادم نمیتونه بخواب نمیدونم چرا اینقد سرد شده برعکس جاهای دیگه خونه میترسم بچم سرما بخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به خاطر یه جای خواب با چنین آدمی آشتی نمی کنم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه رو نباید میوردی 

راحت تنها مونده عیش نوش کیف میکنه یک ماهه دیگه میگه بیا خونه تو هم میگی وای آخ جون چشم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فک کردم میاد دنبالم ولس نیومد

چرا باید بیاد

تو تنبیه نکردی بلکه بهش جایزه دادی تنهایی و راحتی رو

خودت داری تنبیه میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فک کردم میاد دنبالم ولس نیومد

ادم که واسه هر چیزی بره قهر تو مشکلات جدی میخواد چیکار کنه؟ و اینکه ارزش خود ادم کم میشه..همینجوری که میگی شوهرم نمیاد 

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂