2777
2789
من نمی‌خوام من یا جهازم اونجوری میشه که می‌خوام یا ازدواج نمیکنم

کمالگرایی فقط ایجاد آسیب می‌کنه عزیزم

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن من ازدواج دوممه همسرسابقم مهریه و وام ازدواجموگرفتوبرددد..حالاواسه ازدواج دوم هیچی ندارم☹️😕😐 ...

اگه پس انداز داری بذار بانک مهر وام دوبرابر بگیر ۲۰۰ داشته باشی ۲۰۰ هم وام بگیری با ۴۰۰ تومن میتونی جهازت و جم کنی 

فرش تلوزیون یخچال لباس شویی نمیخواد مارکای گرون قیمت بردارین

مبل خیلی مهمه

وسایل برقی خیلی گرون شده 

من خواهرم همه چی خرید برقی ماشین لباسشویی اینا منم می‌خوام 

وقتی نمیتونم ملزومات یه زندگی رو فراهم کنم اصلا ازدواج نمیکنم

خب من چیم از اون کمتره مثل بچه گداها برم خونه بخت هم خوشگل ترم هم ناناز تر ولی اون باید گرون تر شه ه ...

خب نکا عزیزم شرایط خانوادکی فرق میکنه اونا پول دارن اکه خانواده شما داشتن و خرج نمیکردن بعدا باید توقع داشت هیچوقت اینکارو نکن که خودتو با بقیه بسنجی 

عزیزم اگه میتونی چیزای سنگینو بزار برا دوماد بعد راحت میتونی وسایلتو بخری اول ببین وسایل اشپزخونه کدوما اولویتن و مهمن یا وسایل دیگه اون مهمارو اول لیست کن تهیه کن بعدش پولت رسید ماباقیه وسایل بخر اگه هم نشد میری خونه خودت باخیال راحت میخری 

خدا خودش تو این راه کمک میکنه خواهرم موقع جهیزیش ما پول نداشتیم هیچ بابامم دیه بدهکار بود خدا خودش جور میکنه عزیزم

عزیزم ناامید نباش دنبال کار باش همچنان و به امید خدا مردی وارد زندگیت میشه که با همدیگر زندگیتون می‌ ...

هیچ جا به من کار نمیدن 

نمی‌خوام 

اصلا ازدواج نمیکنم پول ندارم

مبل خیلی مهمهوسایل برقی خیلی گرون شده من خواهرم همه چی خرید برقی ماشین لباسشویی اینا منم می‌خوام وقت ...

خب عزیزم خواهرت حتما اونموقع پول داشتین نگا مقایسه کنی همیشه حال خودتو بد میکنی یکم درک کن شرایط اقتصادی رو 

اینو میگن گدا بنظرت واقعا طرز فکرت اشتباهه 😐سال به سال کلی ادم خیر، جهیزیه دخترا رومیدن میفرستن خو ...

لطفا چندشمو در نیار و از تاپیک من برو بیرون 

من ریدم پس کله خیری که بخواد جهاز منو بده