2777
2789
وام ازدواج چقدره مگه الان همه چی گرونه

شده نفری ۴۲۰ 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه زیر 23سال باشی350 بالای 23سال300شوهرتونم 300 روهم میشه 600

نه شد ۴۲۰

دختر زیر ۲۳

پسر زیر ۲۵

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب عزیزم فامیلاتون با شرایط تو فرق میکنه نباید مقایسه کنی جهاز همش باعروسه؟ پیش ما وسایل برقی با دو ...

خب من چیم از اون کمتره مثل بچه گداها برم خونه بخت 

هم خوشگل ترم هم ناناز تر 

ولی اون باید گرون تر شه هرچی میخواد بگیره 

من همه وسایل اصلی رو میندازم گردن دوماد 

خودم هم وامشو میگیرم 

عزیزم ناامید نباش 

دنبال کار باش همچنان 

و به امید خدا مردی وارد زندگیت میشه که با همدیگر زندگیتون می‌سازید 

وسایل ضروری میگیرید 

و قسطشو میدید 

هر دو طرف برای هم هزینه های اضافه نتراشید

واقعا؟ تا یه ماه پیش 350بود

اره داداش منم ۳۵۰ گرفت ولی یه چن وقتیه تصویب شد ۴۲۰ 

با ۳۰۰ تومن اگر قناعت کنید و ضروری‌ها رو بخرید جهیزیه خوبی جمع می‌شه کسی که ۱/۵ میلیارد داده برای جه ...

من نمی‌خوام من یا جهازم اونجوری میشه که می‌خوام یا ازدواج نمیکنم

نمی‌خوام مگه من گدام اصلا ازدواج نمیکنم مجبورم مگه

اینو میگن گدا بنظرت واقعا طرز فکرت اشتباهه 😐سال به سال کلی ادم خیر، جهیزیه دخترا رومیدن  میفرستن خونه بخت هر سال تلویزیون نشون میده ..فک نمیکنم اونا گدا گشنه باشن ،خیلیا توان مالی ندارن ...حرفت واقعا زشته  ...موفق باشید ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

وسایل ضروری چیه مثلا

ناشکر نباش سال ۹۴ درسته ارزونی بود ولی وام من ۲میلیون و ۷۰۰ بود فقط ۲ تا فرش شد باهاش

الان ۴۲۰ تومن کلی پوله کلی چیز میتونی بخری با ۱۰۰ تومن کل خورده ریزاتو میتونی بخری