2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادرم ندارم پول

خوب ببخشید اینو میگم‌عزیزم باید مراجعه کنید خیریه ..مساجد خیلی جاها کمک میکنن ..حتی کمیته امداد ..من‌خیلیا رو میشناسم ..اگه اونا تایید کنن حتما کمک مالی میشه بهتون 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اگه زیر 23سال باشی350 بالای 23سال300شوهرتونم 300 روهم میشه 600

مگه شوهرم ولم ازدواج شو میده من خرید کنم 

با ۳۰۰ تومن کوفتن نمیدن 

ما فامیلامون واسه جهازش یکو نیم میلیارد وسیله خریده بود 

مگه شوهرم ولم ازدواج شو میده من خرید کنم با ۳۰۰ تومن کوفتن نمیدن ما فامیلامون واسه جهازش یکو نیم میل ...

خب عزیزم فامیلاتون با شرایط تو فرق میکنه نباید مقایسه کنی جهاز همش باعروسه؟  پیش ما وسایل برقی با دوماد 

اگ هم که همش با عروسه مشکلی نداره با 300تومن میری وسایل برقی رو میکیری ماباقی هم اقساط نمیخواد زیاد چیزی برداری فقط چیزای ضروری بعدا سرفرصت میری میخری یاهم میتونی پدر مادرت ازش بخوان که وام ازدواجشو اگه لازم نداره بده به شما تا بخرین یعنی خودتونم قسطشو بدین 

مگه شوهرم ولم ازدواج شو میده من خرید کنم با ۳۰۰ تومن کوفتن نمیدن ما فامیلامون واسه جهازش یکو نیم میل ...

با ۳۰۰ تومن اگر قناعت کنید و ضروری‌ها رو بخرید جهیزیه خوبی جمع می‌شه 

کسی که ۱/۵ میلیارد داده برای جهیزیه احتمالا ده برابرش رو داره؛ اگر نه حماقته 

جهزیه قرار نیست همه چیزش گرون و لوکس باشه؛ قراره وسایل مورد نیاز برای زندگی کردن رو فراهم کنه و این مبلغ اینکار رو انجام می‌ده 

ساده بگیرید کمتر اذیت می‌شید

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...