2777
2789
عنوان

نی نی سایت جای مردهاست خیلی هم خوبه اگه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 208 پست

یکی به پسرای سایت درخواست میده و .....

من حقیقتا یکم از ازدواج ترسیدم 🤕

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینا بیخیال یکی بهرام افشاری رو جمع کنه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

همینه دیگه مردی ک بیاد نی نی سایت ب نظر من شخصیت خوبی نداره ک اینجاس یا بی پوله یا هیزه یا هوله یا ز ...

مطمینی زشتو بی پول و هوله؟

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

یکی به پسرای سایت درخواست میده و .....من حقیقتا یکم از ازدواج ترسیدم 🤕

همیشه پسرا درخواست میدادن خواسته تلافی کنه 

مثلا برمودا 

یه ماه رو اعلان میمونه تا حذف میکنم باز درخواست میده 

بیکاری برادر

حالاچرامنومیزنی فقط سوال پرسیدم دستت خوب شد؟

اره ممنونم دارم باهاش تایپ میکنم خداروشکر 

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته