2777
2789
عنوان

نی نی سایت جای مردهاست خیلی هم خوبه اگه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 208 پست
کاش یکم هم مردا یاد بگیرن بفهمن چقدر‌ خانما به محبت نیاز دارن، به شنیدن جمله دوستت دارم، نه فقط کار ...

رابطه قطعا دو طرفه ست

ولی اینجور زنا خیلی حال به هم زنن😩

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا گل گفتی، بعد تازه یه عده هم میان چقد تشویقشون می کنن و تحریکشون که وای این چه شوهر و خانواده شوهریه که داری، برو فلان و بهمانشون کن،

یا برو پدر و مادرتو فلان کن که انقد به درد نخورن و ....

هر زنی یجوریه دیگ بعدشمهر مردی تو زنا بلوله ک معلومه ازش چی درمیادکلا هرکی وقتشو مجازی تلف میکنه یعن ...

عزيزم اینجا نشه میریم اینستا میریم اپلیکیشن های متنوع کلا زندگی ما متاسفانه با مجازی گره خورده 

کیه این زمونه مجازی سرگرم نشه

بلوله رو خوب اومدی🤣🤣

والا فکرکرده مردا میان اینجا درس عبرت میگیرن

درس وتربیت واخلاق ی چیز شخصیتیه بیشتر از سن کودکی و نوجونی باید اموزش دید وراه درستو رفت دیگ مرده گنده چیو اینجا یاد بگیره 

؟

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

رابطه قطعا دو طرفه ستولی اینجور زنا خیلی حال به هم زنن😩

خب قربونت برم من دیدم خانمه همه کار میکنه، مرده هم همه کار میکنه، اما زندگیشون سرده. خانمه ابراز محبت و عشق میکنه شوهره بهش برمیخوره اما شوهره لام تا کام حتی نمیگه سلام خوبی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزيزم اینجا نشه میریم اینستا میریم اپلیکیشن های متنوع کلا زندگی ما متاسفانه با مجازی گره خورده کیه ا ...

همینه دیگه 

مردی ک بیاد نی نی سایت ب نظر من شخصیت خوبی نداره 

ک اینجاس 

یا بی پوله یا هیزه یا هوله یا زشته یا بدبخته 

چیزی ب شخصیتش اضافه نمیشه اینجا 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

یه حسی بهم میگه میشناسمت ازنوع تایپ کردنت خیلی آشنایی انگارقبلا باهم صحبتی داشتیم

نه نمیشناسیم همواون کاربریمم که تعلیق شدخیلی قدیمیه به سن شماهاقدنمیده

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

والا فکرکرده مردا میان اینجا درس عبرت میگیرندرس وتربیت واخلاق ی چیز شخصیتیه بیشتر از سن کودکی و نوجو ...

حداقل میبینه هر زنی زن نیست تو انتخاب دقت میکنه 

همینه دیگه مردی ک بیاد نی نی سایت ب نظر من شخصیت خوبی نداره ک اینجاس یا بی پوله یا هیزه یا هوله یا ز ...

همسر من نی نی سایت میاد هیچ کدوم اینا نیس شاید عمومیت داشته باشه نظرت ولی قطعا برا همه نیس

کاش یکم هم مردا یاد بگیرن بفهمن چقدر‌ خانما به محبت نیاز دارن، به شنیدن جمله دوستت دارم، نه فقط کار ...

این موردم خیلی تو تاپیکا مشهوده

و مردی اگر اینجا حضور سالمی داشته باشه و دنبال شناخت روحیات خانمها و  کسب تجربه برای بهترشدن زندگی مشترک باشه نه هرزگی و یللی تللی ، خیلی چیزا میتونه یادبگیره که تو این زمینه کمک کننده هستن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خب قربونت برم من دیدم خانمه همه کار میکنه، مرده هم همه کار میکنه، اما زندگیشون سرده. خانمه ابراز محب ...

خب منم میگم دو طرفه ست

مرده سرده دیگه 

زن پارت خودش مرد پارت خودش