2777
2789

یه پیچ دارم تبلیغ صابون 

کوجیک سان و.. 

داره

ینی واقعا موثرع یا تبلیغ های فیکه؟ 

قبل و بعد یه خانم گذاشته بودن ایرانی واقعا پوستش سفید شده بود

با پد محکم می کشید پوستش قرمز قرمز شده تا ثابت کنه واقعا پویتش روشن شده 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شوینده از همین تبلیغای اینستا خریدم دگه عمر دارم باور نمیکنم 

با اب فرقی نداشت لامصب 

مثلا میگفت ۱۳ منظوره هست دریغ از نصف منظور🥴

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من چندین سال کرمی زدم و واقعا هم سفید کرد منو ولی چ فایده که کورتون داشت و پوشتم بعد قطع مصرفش حساس ...

اوهوم

اخه نمی بینی چقدرررر زیرش کامنت بود و همه می خواستن بخرن.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

یه شوینده از همین تبلیغای اینستا خریدم دگه عمر دارم باور نمیکنم با اب فرقی نداشت لامصب مثلا میگفت ۱۳ ...

ای وای

کاش پیج های فیک مسدود بشن.. 

مردم چه گناهی کردن

دیگه اعتماد از بین میره... 

من مارک. ویرگو دارم آره مؤثره یکسال مرتب استفاده کردم ولی نه سفید دائم صرفا روشن میکنه

نه این خیلی سفید شده بود اصلا یه ذره سیاهی نداشت

بدون جوش و لک سفید وسفید 

اوهوماخه نمی بینی چقدرررر زیرش کامنت بود و همه می خواستن بخرن..

تو نخر عزیزم

البته دیدم کسایی که میرن کره مثلا خیلی رنگ پوستشون سفید و قشنگ میشه ولی منتها توی ایران بی ضرر ندیدم 

شاید محصولات کره ای اصل واقعا سفید کردن

تو نخر عزیزمالبته دیدم کسایی که میرن کره مثلا خیلی رنگ پوستشون سفید و قشنگ میشه ولی منتها توی ایران ...

اره میگه کره ای هست

ولی خب واقعا پوست سفید یه چیز دیگه اس

خودتم بیشتر کیف می کنی😅

اون تبلیغه بابامنم عکس قبل و بعد گرفتم واقعا تغییر کردم

خودمم شک داشتم

فیلم  یه جورایی فیک باشه

ولی از حق نگذریم خیلی دلم می خواستم پوستم همینجوری سفید می شد 

اره میگه کره ای هستولی خب واقعا پوست سفید یه چیز دیگه اسخودتم بیشتر کیف می کنی😅

کیفش رو هستم 

وقتی یه نفر میگه خوشبحالت پوستت صاف و سفیده خیلی میچسبه😅

ولی الان دوستام تا حالا چند بار گفتن رژیم گرفتی پوستت بد شده 

خبر ندارن بخاطر قطع کرمه هست نه رژیم و یا هرچی 

کیفش رو هستم وقتی یه نفر میگه خوشبحالت پوستت صاف و سفیده خیلی میچسبه😅ولی الان دوستام تا حالا چند با ...

😂

😅😂

بخدا 

بازخداروشکر  تو تخفیفش خریدم با ارسال رایگان اونم یه لیتریشو 

دلم کمتر میسوزه 😂

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍