2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 33884 بازدید | 662 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی ضرر مالی کردم

شاغل بودم مادرم بنا بر هر دلیلی میگفت پول بده به فلانی

برادر ، شوهر خواهر ، دایی و ......

که با اشک چشم بعد از مدتها بهم پس دادن . نه چشمم دید نه دستم

اگر اون زمان طلا میخریدم الان میلیاردر بودم

خودمم یکی خرید و فروش ماشین میکرد پول میدادم که سودش رو بهم بده یکی دوبار داد بعد بنا بر اینکه کاسبی و مشتری نیست فقط اصل پول رو بهم برگردوند اونم بعد از گذشت زمان

یک مغازه خواستم بخرم خدا ازش نگذره بنگاهی رو فکر کنم ترفندشون بود بهم گفتن البته بالحن تهدید آمیز اگر بخواهیم معامله رو جوش بدیم بغیر کمیسیون باید بهمون صد میلیون بدی مگر نه مشتری داریم به اون میدیم منم چون دیدم موقعیت بسیار عالی داره با اکراه قبول کردم فقط بهشون تا الان گفتم راضی نبوده و نیستم حرومتون باشه

میخوام ازشون شکایت کنم و ی وکیل بگیرم

هر بار بهشون میگم بنگاهی میگه خانوم مغازه ای که برات خریدیم الان مغازه متری ۶ برابر قیمت روش اومده (بهشون گفتم انگار پولشو دادین که میگین برات خریدین )

میگم چه ربطی داره هم ازم کمیسیون گرفتید هم پول زور

خدا ازشون نگذره هر روز نفرینشون میکنم

💞 سلام استارتر

💞 اوّل که غصه مال دنیا نبایست خورد..تامام

💞 بعدشم بهت میخوره حس شیشم باشی

💞 اگه هستی ..ی حس بکن ببین ی چی ازمون زدن..خیلی ناجوانمردانه...کار موجودات ارگانیک هست👻 یا موجودات غیرارگانیک👻و اینکه....برمیگرده بهمون..پیدا میشه یا نه....حسّ وحالتون پایدار

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏

ضرر مالی نه ولی جانی چرا...۱۲ سال از بهترین سال های جوونیم حیفش کردم ولی اون ادمش نبود...هروقت دیدین نمیشه همونجا تموم کنید ..نگید درست میشه چوووون نمیشههههه خواهر من نمیشهههههه

ربطی به موضوعی که گذاشتی نداشت حرفم ولی خب دلم پر بود 😂🤜

آره بابا خدا میده خدا میگیره بازم میده زندگی همینه

دقیقااااا من ۴۰ میلیون پول داشتم بسختی جمع کرده بودم از دستم رفته معلوم نیست برگرده یا ت ولی واقعا الانم نزدیک ۴۰ تومن دیگه جم کردم البته تاحالا خیلی ضرر مالی داشتیمه

دل مرنجان