2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 37110 بازدید | 710 پست
من کلا آدم ریسک پذیر نیستم شوهرم پارسال ۲۰۰ میلیون تو ارز دیجیتال گذاشت 😂 دو روز بعد همش ریخت ۷۰ مو ...

ریسک منطقی باشه بد نیست

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۹۷ بود دقیق یادم نیست ۳۷ میلیون دادم داداشم توی یه شرکت خارجی که وجود نداشت ( هرمی ) سرمایه گذار ...

هرمی ها خیلی کثافت بودن چقد جوون ها خودکشی کردن

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

[QUOTE=403125852]ماهمه زندگیمون رو پول کردیم و دادیم یه ماشبن سنگین خریدیم دوسال پیش .ماشین مشکل داشت وما دوسال

خوب میکنی به کسی نمیگی نگید ، فقط به خدا بگو جبران کنه🙏❤️

دوبار ورشکست مالی شدیم در حد به زیر صفر رسیدن

درسی که از اولی گرفتم .همه تخم مرغ هارو توی ی سبد نچین .از فامیل بترس اون میتونه ی جور زمینت بزنه که بشی درس عبرت ی شهر غریبه هیچ شکری نمیتونه بخوره فقط خودی و فامیل .

درس دوم وقتی همه میگن نکن ..نکن آقا نکنننن این همه آدم ریش سفید و با تجربه ی چی میدونن که میگن .فک نکن قراره رویاها و خیال خام تو از تجربه های بقیه قوی تر باشه .

اره الکی ۸۵ گرم طلامو فروختم چند سال پیش بدون اینکه برنامه ای داشته باشم واسه سفر ولباس واینا خرج کردم پولاشو🥺😬الان اگه میبودن ی ماشین یا ی واحد میتونستم بزارم

اره چند میلیارد حتی به مالیات هم بدهکاریم ولی چون تمام زندگیمون و بردن هیچی نداشتیم حتی به مالیات بد ...

واقعا ناراحت شدم

خدا کمکت کنه

امیدت رو از دست نده خوشگلم 🫂❤️❤️

من کله زندگیمو شوهرم به باد داد.

درسی که گرفتم فقط ضربه روحی و جسمی بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره الکی ۸۵ گرم طلامو فروختم چند سال پیش بدون اینکه برنامه ای داشته باشم واسه سفر ولباس واینا خرج کر ...

خب نمیدونستی که طلا اینجوری میشه