گلبانوm مدیر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 عنوان تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 670 پست بیایید خوشگل خانوما تعریف کنید چه قدر ضرر مالی کردین تاحالا و بدترینش چی بوده ؟ و من یتوکل علی الله، فهو حسبه دیروز | 02:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اروپا عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 49 ماهم در بورس سال۹۹ نزدیک۱/۵میلیارد ضرر کردیمالان هم ترسیدم طلا بریزه رفتم تبدیل به ملک کردم بااینکه خونه داریم ،نمیدونم کارم درست بوده یا اشتباهاخه سال۹۲ انس جهانی بد ریخت
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 6800 باز خداروشکر طلافروختیمن طلاهام رو پارسال دزد برد۳۰۰ گرم طلا عزیزم خونه منم حدودا ۴ سال پیش دزد اومد حلقه هامون و یه انگشتر سنگین داشتم برد حلقه هامونم خیلییی سنگین بودن خدا لعنتشون کنه که به مفت خوری عادت کردن
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 4206 همه پول نقد کرد تو پلاستیک شوهرم برد داد تو بانک مسکن بود می خواستیم خونه بخریم دیگه نتونستیم ۱۷ سال ... الهی بگردم ..... 💔چجوری از گلوشون پایین میره آخهالهی به حق فاطمه زهرابزودی صاحب خونه بشی عزیزدلم💕 💕💕
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 اسی جان من اینقدر ضرر دادم که اگه از اول شوهرم آدم بود الان نزدیک ۳۰ میلیارد داشتم ولی هیچی هیچی ندا ... امیدت به خدا باشه ❤️ و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 آره سه سال پیش دو تا تک دست بزرگ و یه انگشترفروختیم خوردیم یه بار دیگشم یهزنجیر طلا فروختیم خرج کردی ... بعد اون طلا رفت بالابازم بخری ان شالله و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 نزدیک 700 میلیون طلا گم کردمیعنی الان 700 میشه اون موقع حدود 200 میلیون بود 5 سال پیش تقریبا چجوری گم کردی بعنی؟تعریف کن و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 ضرر مالی کردیم اونم همینقدر بگم بقول قدیمیا زنتو شریک بشو مالتو شریک نشواونم با خانوادهبرادرشوهر لعن ... من از بچگیم از شراکت متنفر بودم و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 منه خر ک خونه فروختم چندسال پیش یه میلیارد ک اقا ماشین داشته باشه الان همون خونه ۱۲ میلیاردهو خونه ا ... ماشینه قیمتش پرواز نکرد؟ خدا به دله بزرگت نگاه میکنه غصه نخور❤️ و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 یه ضرر مالی کوچولو دیگه یادم اومدایستاگرام عموم هک شده بود از طرفش یه پیام فیک اومده بود برای همسرم ... حتی اگه ی زنگ با شارژ ۲۰۰۰ری میزد هم میفهمید همیشه زنگ بزنید مطمعن شید و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 اکثر مردم تو بورس خیلی ضرر دادن. بورس کلا ماله ی عده کله گنده اس ماها فقط پولمون میره من اولش میخاستم بیام تو بورس رفتم احکامشو پرسیدم گفت چون درآمدش توش شبه اس معلوم نیست کاملا حلال باشه منم که از حروم متنفرم بیخیالش شدم و درنتیجه ضرر ندادم و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 ماهم در بورس سال۹۹ نزدیک۱/۵میلیارد ضرر کردیمالان هم ترسیدم طلا بریزه رفتم تبدیل به ملک کردم بااینکه ... درست بوده ، بیخیال❤️ و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 همه پول نقد کرد تو پلاستیک شوهرم برد داد تو بانک مسکن بود می خواستیم خونه بخریم دیگه نتونستیم ۱۷ سال ... روضه مسلم بگیر ی دعاهایی هست تو همین نی نی سایت خیلیا خونه دار شدن انجام بده و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5555 مغازه رو برادرشوهرم برنداشت عزیز به غریبه فروختیم اما پول دست برادرشوهرمه هر موقع بگیم پول و آماده م ... انشالله عزیزمبیماریشون فقط افسردگیه؟ببین گوشت گاو و گوشت یخ زده رو اگه میخرید کاملا از زندگیت حذف کن اینا سمن افسردگی میارن به کرات دیدم و من یتوکل علی الله، فهو حسبه